ŽIVOT S DUŠOM, Nikolina Nina Savić

ŽIVOT S DUŠOM, Nikolina Nina Savić

SKU: WRDH-130013

6,64  (50,03 kn)

Autor: Nikolina Nina Savić

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Život sa dušom, knjiga napisana srcem i dušom svim ljudima kao inspirativno motivirajuće izdanje o duhovnom razvoju napisano kroz moju biografiju, nalaženje moje svrhe postojanja i prosvjetljenja preko padova i uspona i na kraju u drugom dijelu su napisane strategije uspješnog života temeljene na mom iskustvu.

Bilješka o autoru/autorici:

Nikolina Savić, rođena 02.11.1967 u Šibeniku, udata majka dva sina. Od ranog djetinstva sam osjećala potrebu istraživanja životnih iskustava koji se odrazio na moj osobni i duhovni razvoj te kroz tečajeve meditacije i duhovnog razvoja kao i proživljeno iskustvo bliske smrti otvorila su mi se vrata spoznaje o moj životnoj svrsi postojanja pomažući ljudima spoznati ljepotu živeljenja i osloboditi se negativnih emocija i živjeti u miru i blagostanju. Nizanjem uspjeha i vidljivih promjena kod ljudi održavam radionice „Buđenje“ kao i posebno vođene meditacije u otvorenom Kreativnom studiju Nina Smile.

Ključne riječi:
Život, duša, zakon privlačenja, ljubav meditacija,strategija,uspjeh, prosvjetljenje

Linkovi: https://www.facebook.com/pages/Kreativni-studio-Nina-Smile/589956871056533
https://www.youtube.com/channel/UCcvPWk5n7Fw-kIei7kf0zXw

E-mail:
Nikolina Nina Savić 

Naslov: Život s dušom
Autor: Nikolina Nina Savić
Broj stranica: 58
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2013.
ISBN: 978-953-336-088-1
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.