ČUDOVIŠNA PRIČA, Nikola Krajina

ČUDOVIŠNA PRIČA, Nikola Krajina

SKU: W-1350

11,81  (88,98 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

 

Sažetak:

Jednog je dana Plavo Čudovište krenulo pojesti Vatru, ali u tome ga je spriječilo Crveno Čudovište koje je pojelo njega i Vatru, da bi zatim Žuto Čudovište pojelo Crveno…

Kad četverogodišnjak napiše priču jedino što se može s njom napraviti jest – slikovnica, jer nijedna odrasla osoba ne može smisliti dovoljno dobru priču namijenjenu djeci kao ona sama.

 

Bilješka o autoru: Nikola Krajina, 4 godine. U slobodno vrijeme voli igrati Playstation a najdraže igračke su mu autići i dinosauri. Voli čitati slikovnice a također i izmišljati priče te je tako i nastala ova slikovnica.

 

Ključne riječi: Slikovnica, terapeutska priča, edukativna slikovnica

E-mail: Dario Krajina 

 

Naslov: Čudovišna priča
Autor: Nikola Krajina
Broj stranica: 32
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2022.
ISBN: 978-953-336-881-8
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

 

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.