Izdajte svoju knjigu

Print na zahtjev usluga je digitalnog tiskanja knjiga u malim nakladama ili više primjeraka, prema potrebi naručitelja, a već od jednog primjerka.

Print na zahtjev

Print na zahtjev usluga je digitalnog tiskanja knjiga u malim nakladama od samo 20, 50, 100 ili više primjeraka, prema potrebi naručitelja, a već od jednog primjerka.

Knjige, znanstvene radove i druge publikacije sada možete objaviti uz malo početno ulaganje i u visokoj kvaliteti tiska. Stiže potpuno novo razdoblje izdavaštva u kojem će svim autorima i nakladnicima izdavanje knjige biti znatno olakšano. Mnogi su autori već isprobali našu uslugu objavljivanja na obostrano zadovoljstvo – neka njihova mišljenja možete pronaći ovdje.

Knjiga se nalazi u digitalnom zapisu i tiska se na zahtjev, pa nema neprodanih primjeraka ni potrebe za skladištenjem.

Uslugu „print na zahtjev“ uklopili smo krajem 2009. godine u Redak Webknjižaru., u kojoj su autori i nakladnici postavili svoje knjige dostupne kupcu tim načinom ispisa. Knjiga se nalazi na serveru kao datoteka i tiska se nakon narudžbe. Sve su knjige uvijek dostupne. Kupac odabire knjigu iz ponude, potvrdom narudžbe knjiga se „printa na zahtjev“ te mu se u vrlo kratkom roku dostavlja na kućnu adresu ili prema dogovoru.

Web-knjižarom želimo potaknuti razvoj tržišta knjiga: skraćuje se vrijeme objave novog naslova, a razvijenim sustavom distribucije olakšava se dostupnost knjige krajnjem korisniku. Autorima olakšavamo izdavanje knjiga: put da knjiga ugleda svjetlo dana u mnogome je skraćen. Osim toga, pružamo i usluge grafičke pripreme, prijeloma i dizajna pa izradu knjige možete s povjerenjem prepustiti nama.

Važno je napomenuti da prodajnu cijenu knjige u webknjižari određuje autor, a autorski honorar se regulira nakladničkim ugovorom.
Iznos autorskog honorara za svaki prodani primjerak je razlika proizvodne cijene (cijene tiska 1 primjerka) koju određuje izdavačka kuća REDAK i prodajne cijene koju definira autor.Tvrtka Redak se ugovorom obvezuje iznos honorara isplatiti autoru prema mjesečnom obračunu na žiro račun autora.

Kontaktirajte nas