NA DVI NOGE, Toma Bareza

SKU: W-1410

13,00  (97,95 kn)

Nakladnik: Redak

Autor: Toma Bareza

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak: Poanta knjige/priručnika Na dvi noge je ta da ja prvo održim svoju riječ, sebi i vama, da ću napisat „knjigu“, te da ta „knjiga“ pomogne vama. Ovo djelo svega i svačeg, pretežito stavova i misli, nekih prisiljenih, nekih spontanih, nekih u momentu, nekih dugoročnih, sažima dio moje psihe i moje sadašnjosti, makar znan da sam moga neke stvari bolje, neke stvari izmijenit, neke stvari izbacit i neke stavove promijenit, nisam. Jer ovo je realno koliko može bit, ovo sam ja, koliko sebe znan i koliko sam sebe bio spreman prebacit na papir. Imam ja još masu stavova i znan još puno stvari i masu situacija san proživia, a ovamo san podilija s vama one koje san računa da su praktične i s kojima bi eventualno moga prikazat šta je pjesnik htio reći. Što čini ovo još realnijim, činjenice su da san ovo pisa s inspiracijom i bez nje, s srećom i tugom, s dušom, mozgom i tilom i u tome leži realnost ovog djela. Poanta je bila ovo napisat, odradit, vama eventualno ukazati na nešto što mislim da van ne može škodit, dapače, da van može poboljšat život. Život je gibanje, smrt je stajanje, konstantno budite u pokretu, fizički, psihički, duhovno i ne može van nitko ništa. Spasi čovika i nisi prominija svit, al za tog čovika svit se prominija zauvijek.

Bilješka o autoru: Toma Bareza, prirodni filozof, tuljan i specifičan pojedinac. Rođen u Splitu prije 25 godina, bacc. Oec., trenutačno apsolvent za mag. oec. Pojedinac koji trenira svaki dan, kupa se u moru približno svaki dan, motivira ljude u najgorim situacijama, trudi se konstantno i ne odustaje usprkos gubicima i preprekama na koje je naletio u prošlosti, kao što će i u budućnosti. Vjeruje u pomaganje ljudima i u više dobro, što je rezultiralo njegovim prvim djelom „Na dvi noge“, kojim pokušaje vratiti ono motivacije što je uzeo iz svijeta, životnih lekcija, idola, kako bi omogućio vama, čitatelju, svoju razradu i viđenje određenih tematika koje život podrazumijeva. Viđenja kojima u konačnici želi pomoći vama da osposobite sebe te da budete sposobni pomoći drugima

 

E-mail: Toma Bareza

Naslov: NA DVI NOGE
Autor: Toma Bareza
Broj stranica: 228
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2023.
ISBN: 978-953-336-915-0
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.