Više od ljubavi

Više od ljubavi

SKU: WPRZ-110034

9,29  (70,00 kn)

Autor: Zlatko Lukić

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

 

Sažetak:

Više od ljubavi je maštovito, na momente nadrealno i apstraktno ljubavno štivo koje povlači vječno pitanje potrage za srodnom dušom. U čežnji za osjećajem potpunog jedinstva Benjamin žudi za svojom srodnom dušom, priziva je u snu i javi. Svoju Ivanu vidi u svakoj ženi, prolaznici, svakom smiješku i pogledu. Ponekad je ona sirena, a ponekad poetesa ili anđeo. Maštanje ili ne Ivana i Benjamin su se pronašli, slučajno ili ne prosudite sami kada pročitate ovaj nadasve poetičan i ljubavlju protkan roman.

Bilješka o autoru:

Zlatko Lukić (11.2.1953. Zagreb) do 1992. živio u Banjaluci, a od 1992. u Švedskoj, Norveškoj, Njemačkoj, Nizozemskoj i sada u Hrvatskoj.
Izvedene drame: “Crveni kesten”, “Djeca noći”, “Hibernatori”.
Objavljeni romani: “Antigona Bosanska”, “Tajna knjiga”, “Progonstvo”, “Posrtanje knjige”, “Karađoz”, “Kino Bosna” (svaki naslov je tiskan u dva izdanja), i “Katarza”.
Ostalo: “Bosanska sehara” (poslovice i fraze u BiH), “Geneza Bošnjaka” (esej), “Anatomija zla na Balkanu” (esej)
Nagrade: Pjesma “Moja naiva”, nagrada Književne omladine za poeziju BiH 1975, Pripovijetka “Njih dvojica” nagrada “Oslobođenja” za novinska priču 1978, Drama “Djeca noći”, nagrada za originalni dramski tekst, Travnik 1982. Roman “Katarza”, nagrada za najbolji roman, Kreševo, 2007.
Uvršten u antologiju bh pripovijetke 1979. u redakciji časopisa “Život” s pričom “Golubovi ne umiru”.
Ključne riječi:
Više od ljubavi, srodna duša, ljubav, mašta, zlatko lukić, roman, ivana, benjamin, astralno putovanje, sirena, anđeo, cyber romansa, dobri duh, sjena, iluzije, ekstaza, labudova pjesma, strast duše

Link: www.zlatkolukic.com
E-mail: aurelius777@gmail.com
Naslov: Više od ljubavi
Autor: Zlatko Lukić
Broj stranica: 150
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2011
ISBN: 978-953-7595-51-7
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.