OD ­ DO, Juraj Gracin

OD ­ DO, Juraj Gracin

SKU: W-0437

6,64  (50,03 kn)

Autor: Juraj Gracin

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Priča je zasnova na istinitim događajima u razdoblju od godine 1943. do naših dana. Protagonist romana sa svojom obitelji na vrlo intenzivan način doživljava i proživljava prilike i neprilike kroz koje Zadar prolazi u posljednje dane fašističko-nacističke okupacije, pa tijekom naleta savezničkih bombardera, razdoblja jugo-komunizma te stvaranja samostojne hrvatske države.

Bilješka o autoru:

Juraj Gracin, sveučilišni profesor u miru, rođen je u Zadru 14.V.1938. Na FF u Zadru predavao je najprije glazbenu, filmsku i scensku kulturu, pa noviju talijansku književnost i, na koncu, radiodramsku knjiženost na poslijediplomskom studiju koji je i vodio. Prije svega toga bio je nastavnik klasične gitare, pa radijski glazbeni urednik i komentator, glazbeni kritičar i organizator. Na hrvatskom i talijanskom jeziku objavio je šesnaest autorskih i prijevodnih knjiga te više stotina raznorodnih bibliografskih jedinica.

Ključne riječi: Torpiljarka, skvadristi, sv. Mihovil, sv. Šime, bombe, parkovi, trabakul, otok, most, parola, štafeta, udba, kosovac, armija, AVNOJ, podobni i nepodobni, informativni razgovori, glazba i muzika, smioni,strijele k dugi, kameleoni, skočac, zmija, zrcalo, pupoljci

E-mail: Juraj Gracin

Naslov: Od ­ do
Autor: Juraj Gracin
Broj stranica: 128
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2015.
ISBN: 978-953-336-254-0
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.