TENIS - KORAK ISPRED, Željko Burcar

TENIS – KORAK ISPRED, Željko Burcar

SKU: WSPO-120003

15,79  (118,97 kn)

Autor: Željko Burcar

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:


Sažetak:

Knjiga obrađuje tenis kao sportsku i natjecateljsku aktivnost u kojoj je uspjeh uvjetovan sustavnim radom. Promjena teniske kompetencije zahtjeva sveobuhvatno poznavanje tenisa kao sporta i sportaša kao pojedinca. Upravo na taj način knjiga iz stranice u stranicu analizira tenisku igru, kroz tehniku i taktiku ali i sportaša čije se osobine tijekom treninga mijenjaju.

Bilješka o autoru:

Željko Burcar tenisom se bavi od svoje osme godine kao igrač i trener, a tijekom staža radio je i s vrhunskim igračima, Ivom Karlovičem, na primjer. Do sada je izdao dvije knjige o tenisu, Tenis trening, Uvod u metodiku poduke i treninga tenisa, te studentsku skriptu Kineziološka analiza tenisa.

Ključne riječi: Teniska tehnika, teniska taktika, planiranje i kontrola teniske igre, poduka tenisa, učenje tenisa, tenis.

E-mail: Željko Burcar

Naslov: Tenis – korak ispred
Autor: Željko Burcar
Broj stranica: 174
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2013.
ISBN: 978-953-336-062-1
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.