OKUSI STRAHA, Dragan Grbić

OKUSI STRAHA, Dragan Grbić

SKU: WPOV-140006

11,95  (90,04 kn)

Autor: Dragan Grbić

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

U predgovoru Dragan Grbić piše: … okosnica ove knjige nije samo pomorska povijest prehrane, niti opis sudbina nesretnih pomoraca, istraživača i otkrivača te brodskih kuhara, već odgovor na pitanje kako je strah od hrane koji osjećamo, koji je jedan od glavnih čimbenika i historijskih pokretača naših emocija, misli i vjerovanja, utjecao na našu kulturu i postojanje. Jer upravo je svjestan i nesvjestan osjećaj gastronomskoga straha, ali i poriva koji nije toliko suzdržan kao što se čini, svojstven mnogim ljudskim bićima, njihovim osjetilima mirisa i okusa, njihovu kukavičluku i načinu razmišljanja.

Bilješka o autoru:

Dragan Grbić je poznati hrvatski majstor kuhinje i publicist. Piše kulinarske knjige i povijest gastronomije.


Ključne riječi:
povijest gastronomije, recepti, ugostiteljsko savjetovanje, Navilux, Trogir, Dalmacija, Konoba Trs, Fortuna Cruising, Teatar u pjatu, Volite li kuhati, knjiga, kuharica, Dragan Grbic chef

Link: www.ugostiteljsko-savjetovanje.com

E-mail:
 E-mail 1 | E-mail 2

Naslov: Okusi straha
Autor: Dragan Grbić
Broj stranica: 208
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2014.
ISBN: 978-953-336-176-5
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.