ELEKTROTEHNIČKI MATERIJALI I TEHNOLOGIJE, Milutin Kapov

ELEKTROTEHNIČKI MATERIJALI I TEHNOLOGIJE, Milutin Kapov

SKU: WFESB-130002

13,01  (98,02 kn)

Autor: Milutin Kapov

Nakladnik: FESB

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:


Sažetak:

Gradivo obuhvaćeno u skripti „Elektrotehnički materijali i tehnologije“ usklađeno je s nastavnim programom predmeta „Elektrotehnički materijali i tehnologije“ koji slušaju studenti prve godine stručnog studija Elektrotehnika i studenti druge godine preddiplomskog studija Elektrotehnika i informacijska tehnologija na FESB-u. Sadržaj skripte obrađuje temeljna znanja o veoma širokom i značajnom području materijala i tehnologija koja se upotrebljavaju u elektrotehnici. Kako je skripta pisana za studente elektrotehnike podrobnije je obrađena mikroelektronička tehnologija.

Bilješka o autoru/autorici:

Autor je izvanredni profesor na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu. Nositelj je kolegija „Elektrotehnički materijali i tehnologije“ na stručnom i preddiplomskom studiju, „Lokalne i pristupne mreže“ na diplomskom studiju te „Širokopojasne pristupne tehnologije“ na poslijediplomskom doktorskom studiju. Autorovo znanstveno istraživanje usmjereno je na područje telekomunikacija posebice na širokopojasne pristupne tehnologije.

Ključne riječi:
Elektrotehnički materijali, tehnologije

E-mail: Milutin Kapov

Naslov: Elektrotehnički materijali i tehnologije
Autor: Milutin Kapov
Broj stranica: 180
Nakladnik: FESB
Godina izdanja: 2013.
ISBN: 953-6114-75-5
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Normal
0

21

false
false
false

HR
X-NONE
X-NONE

ELEKTROTEHNIČKI MATERIJALI I TEHNOLOGIJE

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.