PATOFIZIOLOGIJA ENDOKRINOPATIJA – ODABRANA POGLAVLJA, Tina T.K.

PATOFIZIOLOGIJA ENDOKRINOPATIJA – ODABRANA POGLAVLJA, Tina T.K.

SKU: WMED-130007

7,96  (59,97 kn)

Autor: Tina Tičinović Kurir

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:


Sažetak:

Knjiga obrađuje patofiziološke aspekte najčešćih endokrinoloških poremećaja s posebnim osvrtom na patofiziologiju šećerne bolesti i njenih komplikacija.

Bilješka o autorici:

Tina Tičinović Kurir je docent na Medicinskom fakultetu u Splitu gdje obnaša dužnost pročelnice Katedre za patofiziologiju. Autorica je specijalist interne medicine i subspecijalist endokrinologije i dijabetologije te radi kao liječnik specijalist na Kliničkom odjelu za endokrinologiju, dijabetes i bolesti metabolizma Kliničkog bolničkog centra Split. Uže područje njenog interesa su različiti endokrinološki i metabolički poremećaji, posebice šećerna bolest. Također, autor je većeg broja znanstvenih i stručnih radova te aktivno sudjeluje na brojnim domaćim i međunarodnim kongresima i tečajevima iz područja endokrinologije i dijabetologije.

Ključne riječi: patofiziologija, endokrinološke bolesti, šećerna bolest

E-mail: Tina Tičinović Kurir

Naslov: Patofiziologija endokrinopatija – odabrana poglavlja
Autor: Tina Tičinović Kurir
Broj stranica: 206
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2013.
ISBN: 978-953-336-105-5
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.