ŠUMSKI ZAKON, Zdenka Bilobrk

ŠUMSKI ZAKON, Zdenka Bilobrk

SKU: W-0935

19,91  (150,01 kn)

Autor: Zdenka Bilobrk

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Poema Šumski zakon donosi priču o pticama Cetinskoga kraja. Dom glavnog junaka Švrakana smješten je u šumi podno planine Kamešnice i u blizini rijeke Cetine. To je mjesto za koje je neraskidivo vezan i koje će i  odrediti njegovu buntovnu narav. Mjesto je kojemu se s čežnjom vraća nakon svih silnih putešestvija po bijelome svijetu kamo ga odvodi njegov avanturistički duh. A kako i priliči osobi njegova značaja, vratit će se ovjenčan aureolom pobjednika. Tada će se pojaviti i ona, jedina i najljepša na svijetu. Ljubav zbog koje se živi i diše…

E-mail: Zdenka Bilobrk 

 

Naslov: Šumski zakon
Autor: Zdenka Bilobrk
Broj stranica: 56
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2019 .
ISBN: 978-953-336-610-4
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.