KAO PRSTI PRED ZIMU, Toni Matošin

KAO PRSTI PRED ZIMU, Toni Matošin

SKU: WPOZ-110045

7,83  (59,00 kn)

Autor: U obradi

Nakladnik: Unos u tijeku

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

 

Sažetak:

Zbirka pjesama napisanih tijekom razdoblja od 2005. do 2011, nastalih kao neka vrsta produžetka romana „Tuga nije izraz lica“, čije je pisanje dovršeno u proljeće 2005. Podijeljene u dva veća i dva idejno sužena, kraća poglavlja, pjesme su koncentrirane na čežnju kao kičmu čovjekova duha, na njezino odgonetanje i neuhvatljivu logiku. Kao takve najavljuju novo prozno djelo, roman koji bi lirsko tretiranje čežnje trebao ponijeti dalje, a koji svoj budući naziv dijeli s poglavljem ove zbirke („Sara“).

Bilješka o autoru/autorici:

Toni Matošin je rođen 30. siječnja 1977. u Šibeniku, gdje i danas živi. Stalni je suradnik muzičkog web-portala SoundGuardian. Poeziju objavljuje na blogu, a pojavljivala se i na stranicama Zareza i Riječi. Debitantski mu je roman „Tuga nije izraz lica“ objavljen 2009. „Kao prsti pred zimu“ njegova je prva zbirka pjesama.

Ključne riječi:

kao prsti pred zimu, toni matošin, poezija, zbirka, stihovi, čežnja, žudnja, ljubav, bog, tuga, šibenik

Link: Toni Matošin
E-mail: Toni Matošin

 

Naslov: Kao prsti pred zimu
Autor: Toni Matošin
Broj stranica: 132
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2012.
ISBN: 978-953-7595-90-6
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.