MOJ DAVNO ŽELJENI SAN, Magdalena Dermišek

SKU: W-1407

13,50  (101,72 kn)

Autor: Magdalena Dermišek

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Moj davno željeni san prva je zbirka pjesama izdana na hrvatskom jeziku mlade autorice Magdalene Dermišek. Djelo progovara o ljubavi, njezinu iščekivanju i osjećajima koje ona budi u autorici. Cijelim djelom prostire se tema (neostvarene) ljubavi te bol koju ona sa sobom donosi. Upravo pjesmama pjesnikinja nam omogućuje uvid u svoju dušu, u ono što ona zaista osjeća i dugo iščekuje, te ju nije strah ogoliti je i staviti sve to na papir te tako podijeliti svoje najdublje želje s čitateljima.

 

Bilješka o autorici:

Magdalena Dermišek rođena je 11. listopada 1993. g. u Zagrebu. Pohađala je osnovnu školu u Kloštar Ivaniću, a srednju u Ivanić Gradu. Godine 2012. odlazi u Zadar studirati germanistiku i hispanistiku. Svoje prve pjesme piše u dobi od 8 do 9 godina a kasnije, u srednjoj školi, počinje ih pisati sve češće. Otad pisanje pjesama postaje sastavni dio nje te 2016. g., nakon samo četiri godine studija, piše svoje prve pjesme na španjolskom jeziku. Godine 2021. objavljuje svoju prvu zbirku pjesama na španjolskom jeziku pod naslovom „Solo tú tienes este poder“ (Samo ti imaš tu moć) s izdavačkom kućom Círculo rojo (Crveni krug). U slobodno vrijeme piše pjesme na svom materinskom (hrvatskom) jeziku i španjolskom jeziku s obzirom na to da već duže od tri godine živi i radi u Madridu.

E-mail: Magdalena Dermišek

 

Naslov: Moj davno željeni san
Autorica: Magdalena Dermišek
Broj stranica: 112
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2023.
ISBN: 978-953-336-913-6
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.