TAJNA ČAZMANSKOG KAPTOLA, Ivan Ševeriga

TAJNA ČAZMANSKOG KAPTOLA, Ivan Ševeriga

SKU: WPRZ-140080

8,63  (65,02 kn)

Autor: Ivan Ševeriga

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Godina je 1241 mongolska divlja horda je napala i porazila ugarsku kraljevsku vojsku. Skupina hrvatskih gardista uspije probiti mongolski obruč i vratiti se u Budim. Da bi spasili kraljicu, blago iz riznice kralja Bele IV i svog ranjenog zapovjednika Hercega Kolomana napuštaju glavni ugarski grad. Istovremeno da bi spasila svoj i život svoje male kćeri kraljičina sobarica Nada napuštajući lažnu sigurnost kraljevskog dvorca upoznaje zapovjednika garde Viktora i pridružuje se gardistima na putu za moslavinu, njihov cilj je kolomanova rezidencija utvrda Čazma

Bilješka o autoru/autorici:

Ime mi je Ivan Ševeriga Rođen sam 13 XI 1966 godine u malom moslavačkom selu Gornja Petrička (Bjelovarsko- bilogorska županija) gdje i danas živim. Osnovnu školu (jedino obrazovanje) završio sam 1981. godine u OŠ Ivanska.

Ključne riječi:
Moslavina, Čazma, Kaptol, Ševeriga, Tajna, Ivanska, Petrička

E-mail: Ivan Ševeriga 

Naslov: Tajna čazmanskog kaptola
Autor: Ivan Ševeriga
Broj stranica: 282
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2014.
ISBN: 978-953-336-124-6
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.