ŠTO ZNA ŽELJA ŠTO JE NEMOGUĆE, Martina Lončar

SKU: W-1513

15,00  (113,02 kn)

Autor: Martina Lončar

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Ova je zbirka rezultat amaterskoga pisanja ljubavne poezije u ranoj adolescenciji kada se prvi puta susrećemo s prvim ljubavima, boli zbog (ne)ostvarene ljubavi, čežnjom i svime što ljubav kao takva (do)nosi. Ovo nisu pjesme o ljubavi, ovo su pjesme ljubavi. Neuzvraćena ljubav osnovni je motiv oko kojeg se pjesme ove zbirke koncentriraju i u sferi izraza i u sferi emocionalnog potencijala. Ljubav koja je opisana u pjesmi nosi poetske svjetove s razmjerima beskraja karakteristične upravo za mlade, nježne godine u kojima je jedino i moguće doživjeti treperenje ovakve iracionalne ljubavne izmaglice. Sigurno je da će se u njima pronaći oni koji su doživjeli i proživjeli iskustvo (ne)ostvarene i (ne)uzvraćene ljubavi, svi koji su iskusili što to nije ljubav i koji su nakon tog iskustva trebali oprostiti sebi, zavoljeti sebe onakve kakvi su postali.

 

Bilješka o autorici:

Dr. sc. Martina Lončar (Bilić) rođena je 5. travnja 1978. godine. Osnovnu i srednju Medicinsku školu završila je u Sarajevu te je tada i pokazala ljubav prema pisanju ljubavne poezije. Diplomirala je na Filozofskom fakultetu u Sarajevu. Magistrirala je i doktorirala pedagogiju u području društvenih znanosti, znanstvenog polja odgojnih znanosti iz sustavne pedagogije na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Radila je u vrtiću, osnovnim i srednjim školama u Splitu kao pedagoginja. Članica je Upravnog vijeća Dječjeg vrtića sv. Pavla apostola u Splitu. Predaje na Filozofskom fakultetu i Kineziološkom fakultetu u Splitu na preddiplomskoj i diplomskoj razini. Autorica je znanstvenih i stručnih radova iz područja odgoja, obrazovanja i nastave. Aktivno sudjeluje na domaćim i međunarodnim znanstvenim i stručnim skupovima. Članica je Hrvatskog pedagogijskog društva. Udana je i majka dvoje djece.

E-mail: Martina Lončar

 

Naslov: Što zna želja što je nemoguće
Autorica: Martina Lončar
Broj stranica: 74
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2023..
ISBN: 978-953-336-975-4
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.