ŠTO SMO SIJALI, TO ŽANJEMO, Mirjana Nazor

ŠTO SMO SIJALI, TO ŽANJEMO, Mirjana Nazor

SKU: WDZN-10015

6,64  (50,03 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

 

Sažetak:
Knjiga kolumni-eseja podijeljena u dva dijela. Prvi pod naslovom Spremni, ali za što?! Donosi napise o nelogičnim i nekorisnim načinima rješavanja odgojnih i opće društvenih problema. U drugom dijelu pod naslovom Život naglavačke nalaze se napisi koji kritički ukazuju na djelovanje crkvenih dužnosnika koje je često suprotno od onoga što se od njih očekuje.


Bilješka o autorici:

Mirjana Nazor rođena je u Zagrebu, diplomirala jednopredmentnu psihologiju 1971. godine, 1979.  magistrirala i 1987. doktorirala na  Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Stalno je zaposlena na Prirodoslovno matematičkom fakultetu u Splitu u zvanju izvanrednog profesora. Vanjski je suradnik Filozofskog fakulteta i Umjetničke akademije u Splitu.
Od 1999. do 2001 bila dekanica  Fakulteta.
Počasna je članica Lige za prevenciju ovisnosti, a povremeno sudjeluje u održavanju predavanja u okviru različitih Liginih projekta. Dopredsjednica je Hrvatske akademske udruge Split-čovjek nadasve i članica Građansko etičkog foruma Hrvatske. 
Do sada je objavila pedesetak  znanstvenih i stručnih radova, pet knjiga u suautorstvu (Narkomani:smrtopisi, Avanturizam roditeljstva: adolescencija – prevencija, Obiteljska i društvena socijalizacija – prilog nacionalnoj strategiji sprečavanja zlouporabe droga; Izazov je biti učitelj; Bumerang odgoja) te  samostalno četiri knjige stručnih eseja: Razbij ogledalo, Genetski modificirani mozak, Otklizavanje pameti i Što smo sijali to žanjemo!.

Naslov: ŠTO SMO SIJALI, TO ŽANJEMO
Autor: Mirjana Nazor
Broj stranica: 140
Nakladnik: HRVATSKA AKADEMSKA UDRUGA SPLIT – ČOVJEK NADASVE
Godina izdanja: 2010.
ISBN: 978-953-7550-07-3
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.