PRIRUČNIK ZA ISCJELJIVANJE I TRANSFORMACIJU KOLEKTIVNIH UVJERENJA, Jela Kraljević

PRIRUČNIK ZA ISCJELJIVANJE I TRANSFORMACIJU KOLEKTIVNIH UVJERENJA, Jela Kraljević

SKU: W-1212

17,12  (128,99 kn)

Autor: Jela Kraljević

Nakladnik: Unos u tijeku

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

U ovom priručniku kanalizirala sam tehnikom Theta Healinga Vianne Stibal vjerovanja koja su duboko ukorijenjena u kolektivnoj svijesti, čiji utjecaj ne prepoznajemo, nismo ih nikada propitali a prihvatili smo ih kao stvarne iako u svojoj srži ta uvjerenja nisu istina po Stvoriteljevoj perspektivi, definiciji i razumijevanju, stvaraju unutarnji konflikt, a manifestiraju se u našem životu putem tjelesnih poruka kroz bol, bolest, nelagodu ili neželjene situacije. Kroz njih se osvještavaju reaktivna ponašanja, djelovanja, svako treba, moram, ne smijem, strah me, koji čuče u našoj podsvijesti i spoznaje problem u njegovom korijenu. S obzirom na širinu ove materije obradila sam neke poremećaje i organe po navođenju a to su: anksioznost, crijeva, demencija, desni kuk, dijabetes, epidemija, hemoroidi, hipofiza, jajnici, jetra, kosa, koža, kralježnica – lumbalni dio, lijeva dojka, lijevi bubreg, lijevi kuk, maternice – miom, maternica – nehomogeno zadebljanje, maternica, migrena, nadbubrežne žlijezde, novac, osjećaj nedostatka ljubavi, ovisnosti o željenoj osobi, ovisnosti o neželjenoj osobi, pluća, prostata, psorijaza, rak, sinusi, srce, štitnjača, tuga, visoki krvni tlak, zdjelica, zdravlje, zubi, želudac. Priručnik je koncipiran tako da su za svako ovo područje navedeni podsvjesni programi i uvjerenja koja dovode do problema i postupak transformacije istih kroz energetsko poravnanje za svako od njih Tehnikom emocionalne slobode Garya Craiga. Osvještavanjem uvjerenja obično doživimo onaj aha momenat, oslobodimo se nepotrebnih tereta, osjetimo neopisivo olakšanje i preuzimamo aktivnu ulogu u iscjeljenju svoje podsvijesti čime širimo polje razumijevanja, suosjećanja i ljubavi za sebe i za druge.

Ovaj priručnik posvećen je s ljubavlju mojim potomcima, sinovima Nikoli i Bruni i mojim precima.

 

Bilješka o autorici:

Rođena je 05. 05. 1696. u općini Brčko, Bosna i Hercegovina gdje je i završila Srednju ekonomsku školu. 1988. seli u Zagreb. Diplomirana ekonomistica po zanimanju nakon dugogodišnjeg vođenja računovodstva i rada s papirima mijenja svoj životni put. Kroz seminare i radionice duhovnog karaktera educira se u području duhovnosti i energetskog iscjeljivanja, uranja u svijet energije, uviđa svoje talente i sposobnosti i tako odgovara na poziv svoje duše kako bi na najbolji i najuzvišeniji način bila doprinos sebi i svijetu oko sebe kroz uspješno detektiranje uzročno-posljedičnih veza i transformaciju istih.

Ključne riječi: Transformacija uvjerenja, promjena podsvjesnih programa, promjena percepcije, Theta Healing, energetsko iscjeljivanje, bolje razumijevanje sebe i svijeta oko sebe

E-mail: Jela Kraljević 

 

Naslov: Priručnik za iscjeljivanje i transformaciju kolektivnih uvjerenja
Autorica: Jela Kraljević
Broj stranica: 298
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2021.
ISBN: 978-953-336-728-6
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.