I JA TEBE VOLIM, Marina Kruljac

I JA TEBE VOLIM, Marina Kruljac

SKU: W-0666

13,27  (99,98 kn)

Autor: Marina Kruljac

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak: 

Ova knjiga svrstava se u kategoriju duhovnog dnevnika nastalog kao posljedica autoričinog vjerskog iskustva susreta, kontakta i intimnog odnosa sa živim Bogom koji ona opisuje na iscrpan i vrlo detaljan način.
Po mišljenju autorice ovaj je duhovni dnevnik puno više od smislene zbirke slova na papiru. On je kao nešto živo i opipljivo; što se istinski može osjetiti i doživjeti. Cilj ove knjige nije bio, niti je autorica radila na tome kako bi sebe predstavila kao teološki potkovanu ili produhovljenu osobu, jer ona kaže da to nije. Jedini cilj bio je svjedočiti živoga Boga.

Stoga je autoričina najveća želja, a i svrha njene knjige je da čitatelji prepoznaju živoga Boga u svojim životima; tu bezuvjetnu i savršenu ljubav koja je usmjerena prema svakom čovjeku te da shvate kako je ona itekako moguća, ostvariva i nadasve stvarna. 

Kroz knjigu, autorica govori i promišlja o sebi i svom životu, o temama iz Evanđelja, crkvenom životu… 

Od početka do kraja, autorica je pisala po nadahnuću i osjećaju želeći ostati onakva kakva ona jest; nadahnuta i nesavršena u nečemu tako beskrajnom i savršenom. 

Nije se ustručavala tražiti istinu i progovoriti o nekim drugim temama, koje su joj važne i životno bitne, a o kojima drugi možda javno i ne govore. 

Tekstovi u knjizi, izrasli su na snažnim poticajima za koje autorica vjeruje da dolaze od Duha Svetoga, koji ju je nadahnjivao i usmjeravao na pisanje, tako što ju je neprestano „punio“ ljubavlju te joj davao snagu, znanje i razumijevanje o svemu onome o čemu je u ovoj knjizi pisala. 

Knjiga sadrži pjesme, molitve, pisma, ispovijest, kratke misli, izreke i zbirku eseja u kojima autorica na odabranu temu promišlja, analizira, iznosi svoje stavove i mišljenja, postavlja pitanja i traži odgovore.
Pojedina mjesta u knjizi su mistika ili su na rubu mistike, gdje autorica govori o odnosu Boga i sebe. Piše o ljubavi koju Bog iskazuje prema njoj i o ljubavi koju ona osjeća prema Njemu, „ispovijedajući“ se javno. 
Sve što je u knjizi napisano, osobno je doživljeno i proživljeno.

Bilješka o autorici: 

Marina Kruljac rođena je 31.12.1963. godine, u Virovitici, ali od rođenja živi u Zagrebu, gdje je provela djetinjstvo i završila školovanje u krugu skladne, vjerničke obitelji. Bavi se šumarskom strukom u jednoj znanstveno-istraživačkoj instituciji u RH. Udata je i majka je dvoje djece.

Ključne riječi: Ključne riječi: Bog, Isus, Gospodin, Otac, Majka, Dinara, križ, ljubav, srce, čežnja, život, istina, laž, vjera, pismo, milosrđe, Euharistija, ispovijed, svećenici, ispovijest, obraćenje, molitva, post, mir

Naslov: I ja Tebe volim
Autor: Marina Kruljac
Broj stranica: 178
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2017.
ISBN: 978-953-336-420-9
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.