SREDSTVA ZA GAŠENJE POŽARA I NJIHOVA PRIMJENA NA TANKERIMA, Alen Gospić

SREDSTVA ZA GAŠENJE POŽARA I NJIHOVA PRIMJENA NA TANKERIMA, Alen Gospić

SKU: W-1281

26,54  (199,97 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Priručnik daje detaljan opis sredstava za gašenje požara i njihovu primjenu na tankerima, pravilan pristup pri održavanju i prolasku raznih inspekcija po svijetu. Iskustvo, znanje i kompetencija sažeta u jednoj knjizi kao rezultat dugogodišnje plovidbe autora kao kapetana na svjetskih stranim kompanijama. Knjiga je jako korisna studentima, pomorcima i trening centrima pri polaganju ispita i breveta iz sredstava za gašenje požara a koja se mogu naći na brodu

 

Bilješka o autoru:

Alen Gospić rođen je 23. 4. 1979. u Zadru. Nakon završene srednje pomorske škole u Zadru upisuje Pomorski fakultet u Rijeci gdje stječe zvanje mag. ing. pp. naut. 2001. Od tad aktivno plovi na svjetskim kompanijama kao časnik i zapovjednik broda. Predavač je za AdriaLibar i Apave Mare od 2016. kako u Hrvatskoj tako i po svijetu aktivno promovirajući pomorstvo i obrazujući studente, pomorce, profesionalce vezane za more, nesebično dijeleći svoje znanje i iskustvo. Član je udruge kapetana grada Zadra, istaknuti predavač na svjetskim kolegijima, prezentacijama i kompanijama. Objavio je stručne knjige: Sredstva za spašavanje i njihova primjena na chem-oil tankerima / Piratstvo na moru – Jesmo li sigurni?

Ključne riječi: priručnik za polaganje ispita i obnovu breveta pri lučkim kapetanijama, trening centrima, fakultetima vezanih za sredstva za gašenje požara

Link: www.alegospic.com

E-mail: Alen Gospić

 

Naslov: Sredstva za gašenje požara i njihova primjena na tankerima
Autor: Alen Gospić
Broj stranica: 230
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2022.
ISBN: 978-953-336-826-9
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.