SREDSTVA ZA SPAŠAVANJE I NJIHOVA PRIMJENA NA CHEM-OIL TANKERIMA (TISAK U BOJI), Alen Gospić

SREDSTVA ZA SPAŠAVANJE I NJIHOVA PRIMJENA NA CHEM-OIL TANKERIMA (TISAK U BOJI), Alen Gospić

SKU: W-0839

30,79  (231,99 kn)

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Priručnik detaljno opisuje sredstva za spašavanje i njihovu primjenu na tankerima, pravilan pristup održavanju i postupke raznih inspekcija u svijetu. Iskustvo, znanje i kompetencija sažeti u jednoj knjizi, rezultat su dugogodišnje plovidbe autora kao kapetana na svjetskih stranim kompanijama. Knjiga je jako korisna studentima, pomorcima i trening-centrima kod polaganju ispita i breveta iz sredstava za spašavanje koja se mogu naći na brodu.

Bilješka o autoru:

Alen Gospić rođen je 23. travnja 1979. u Zadru. Nakon završene srednje pomorske škole u Zadru, upisuje Pomorski fakultet u Rijeci i 2001. stječe zvanje mag. ing. pp. naut. Otad aktivno plovi na svjetskim kompanijama kao časnik i zapovjednik broda. Predavač je za AdriaLibar i Apave Mare od 2016. u Hrvatskoj i po svijetu aktivno promovirajući pomorstvo i obrazujući studente, pomorce i profesionalce vezane za more, nesebično dijeleći svoje znanje i iskustvo. Član je udruge kapetana grada Zadra i istaknuti predavač na svjetskim kolegijima, prezentacijama i kompanijama.

Ključne riječi: priručnik za polaganje ispita, sredstva za spašavanje, posada, vježbe, treninzi, inspekcije

E-mail:  Alen Gospić

Naslov: Sredstva za spašavanje i njihova primjena na chem-oil tankerima (tisak u boji)
Autor: Alen Gospić
Broj stranica: 272
Nakladnik: Redak
Godina izdanja: 2018.
ISBN: 978-953-336-537-4
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

 

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.