PRODANO!, Saša Petar

PRODANO!, Saša Petar

SKU: W-0511

23,89  (180,00 kn)

Autor: Saša Petar

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:


Sažetak:

Osobna i poslovna komunikacija područje su međuljudskih odnosa kojima se svi svakodnevno bavimo, no unatoč njihovoj važnosti i utjecaju na naše živote, rijetko razmišljamo o njima, a još rjeđe ih želimo (i znamo) unaprijediti.

Komunikacija je prodaja. Svaki pokret, riječ ili simbol za svoj cilj imaju prodaju nečega što želi prodati onaj tko šalje poruku onome tko poruku prima. Svatko od nas je prodavač i svatko od nas je kupac, a komunikacija je sredstvo da uspješno provedemo kupoprodaju.

Želite li se dobro “prodati” djevojci koja vam se sviđa? Želite li svojem djetetu uspješno “prodati” prijedlog da mora ranije na spavanje? Možete li kupcu uspješno prodati proizvod (uslugu) koji nudite? Želite li se dobro prezentirati, dobro pregovarati i, naposlijetku, uspješno prodati?

Ako ste ikada gledali natjecanje plivača, trkača ili skijaša na svjetskim prvenstvima ili Olimpijskim igrama, onda ste primijetili da se razlike u postignutim vremenima mjere desetinkama, pa i stotinkama sekunde. Isto se događa i na tržištu. Konkurencija je vrlo sposobna, a pobjede se često mjere debljinom vlasi kose. Da biste uspješno nadvladali konkurenciju u bilo kojem području vaših životnih aktivnosti i stigli do cilja koji ste sebi zadali, može vam pomoći i ova knjiga.

Bilješka o autoru:

Dr.sc. Saša Petar, profesor visoke škole u trajnom zvanju, autor je 25 poslovnih knjiga (Sastankom do cilja, Tajna nestalog kupca, Sanjaju li menadžeri otpuštene radnike, Menadžer na rubu živčanog sloma, Jeste li još uvijek sigurni da ste sigurni, Tamna strana upravljanja ljudima, Ljudska strana upravljanja ljudima, Pregovarajte s crnim vragom i zadržite bijela krila, Recite to jasno i glasno, itd.). Jedan je od hrvatskih poslovnih savjetnika čije je znanje predstavljeno na prvom obrazovnom DVD-u za poslovne ljude “Moj pametni video”.

Autor je brojnih stručnih članaka u časopisima Poslovni savjetnik, Poslovni tjednik, Udruga, Banka, qLife, itd.

Radio je u predstavništvu tvrtke 3M, Hrvatskoj gospodarskoj komori, Zagrebačkoj poslovnoj školi, Končaru i Munji. Danas radi kao poslovni savjetnik, mentor, poslovni trener i savjetnik za pregovaranje.

Profesor je na Politehnici Pula, te predaje na nekoliko visokoškolskih ustanova u Hrvatskoj.

Vodio je treninge iz menadžmenta, prodajne komunikacije (prezentacijske, pregovaračke i prodajne vještine), komunikacije u timu i upravljanje timom (rješavanje konflikta i motivacija), krizni menadžment, sudjelovanje na sajmovima, te poslovne sigurnosti za brojne tvrtke u Hrvatskoj i inozemstvu (Allianz, Auto Krešo, Auto Hrvatska, ANET, Billa, Coca Cola, dm, Exxon Mobil, Grawe, Importanne resorts, IBM, INA, HEP, HUP, Končar, Konzum, Koprivnička pivovara, Mozaik knjiga, Nexe grupa, Perutnina, Petrol, RAM 3, Raiffeisen Bank, Red Bull, T-Com, Tifon, Zagrebačka pivovara, itd.)

Predsjednik je i osnivač Hrvatskog društva mladih „Pametna špica”.

Ključne riječi: komunikacija, prezentacija, pregovaranje, prodaja, osobna prodaja

Link: www.sasapetar.com
E-mail: Saša Petar

Naslov: Prodano!
Autor: Saša Petar
Broj stranica: 280
Nakladnik: Redak
Godina izdanja: 2016.
ISBN: 978-953-336-315-8
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.