SVI MOJI BRODOVI, Ivo Mateljak

SVI MOJI BRODOVI, Ivo Mateljak

SKU: WBIO-140001

16,59  (125,00 kn)

Autor: Ivo Mateljak

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Knjiga predstavlja skraćenu autobiografiju autora. Opisuje školovanje i plovidbu na 44 broda u razdoblju od 1948. do 2002. godine. Bazirana je na brodostrojarstvu u tom razdoblju. Opisuje detaljno sve podatke o brodovima počevši od gradnje do kasacije, sve nazive, IMO, vrstu broda i pogona, sve luke u koje su dolazili i terete koje su prevozili.

Opisani dio pokazuje neke detalje iz vremena u kojemu se školovalo, živjelo i radilo. Dijelom je opisana obitelj, prijatelji a i politička zbivanja. Knjiga je muzejske vrijednosti.

Bilješka o autoru:

Ivo Mateljak rođen je u Orebiću 1932. godine. Po zvanju je inženjer brodostrojarstva, pomorski strojar I. klase i upravitelj stroja. Završio je srednju tehničku školu i Višu pomorsku školu u Splitu. Plovio je na 44 broda domaće i strane zastave. Oženjen je i ima dvije kćerke i tri unuka. Živi u Splitu.

Ključne riječi:

Svi moji brodovi, školovanje, plovidba, Orebić, Zodiac Maritime Agencies London, Offer brothers Haifa, „Radnik“, „Gorenjska“, „Plod“, „Kućište“, „Riederstein“, „Aquamarine“ „Erasmus“, „Yorkgate“, „Valencia bridge

Naslov: Svi moji brodovi
Autor: Ivo Mateljak
Broj stranica: 222
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2014.
ISBN: 978-953-336-120-8
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.