MOJ SUSRET S BOGOM 2, Ljiljana Lili Jurić

MOJ SUSRET S BOGOM 2, Ljiljana Lili Jurić

SKU: W-1047

9,16  (69,02 kn)

Autor: Ljiljana Lili Jurić

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Knjiga govori o istinskoj vjeri proizašloj iz poznavanja Boga i Njegove osobnosti. Uči što prava vjera jest i daje alate kako živjeti vjeru u svakodnevnom životu jer vjera je sve i ona puno olakšava život čovjeka kada je prigrli i živi po njoj. To je jedan ispravan način života koji uvijek daje nadu, ohrabrenje i uvijek gleda pozitivno na život jer polazi od stajališta da nas Bog voli i da se sve baš sve događa u našu korist iako mi to svojim umom ne možemo razumjeti jer je naš um ograničen. Znači vjera daje snagu ,čovjek vjere može se nositi sa bilo kojom situacijom u životu. To je preoblikovanje uma potpuno drugačijim stavovima od stavova ovoga svijeta koji nema vjere …

Bilješka o autorici:

Ljiljana Lili Jurić rođena je 26.07.1976.godine u Mostaru, Bosna i Hercegovina. Tu je živjela do svoje 16.godine sve do rata nakon čega se s obitelji seli u Zagreb. Završila je Opću gimnaziju u Zagrebu i poslovnu školu Vern ( prva generacija studenata) za poduzetništvo i menagement. U Zagrebu zivi i radi sve do unazad 4 godine kada se spletom životnih okolnosti seli u Split na more. Inače oduvijek joj je želja bila živjeti u gradu uz more. Trenutno živi u Splitu i tu izdaje svoju treću knjigu MOJ SUSRET S BOGOM 2 koja ce imati svoje nastavke jer Bog neprestano čini nešto novo.

Ključne riječi: Bog, svjedočanstvo , duhovnost, vjera, ljubav, obraćenje, ohrabrenje, Isus

E-mail: Ljiljana Lili Jurić 

 

Naslov: Moj susret s Bogom 2
Autor: Ljiljana Lili Jurić
Broj stranica: 100
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2020 .
ISBN: 978-953-336-618-0
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.