PRIRUČNIK USPJEŠNE DIREKTNE PRODAJE, Franjo Musić

PRIRUČNIK USPJEŠNE DIREKTNE PRODAJE, Franjo Musić

SKU: W-1136

45,00  (339,05 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Sadržaj ovog priručnika je podijeljen u tri cjeline, i to:

1. Priprema prodajnog razgovora
2. Prodajna prezentacija
3. Servis nakon prodaje

Priručnik je prvenstveno namijenjen zastupnicama/zastupnicima u osiguranju, ali je koristan i za voditelje timova, direktore prodaje i predsjednicima uprava osiguravajućih društava.
Preporučam da svoj zastupnici/zastupniku ovaj PRIRUČNIK USPJEŠNE DIREKTNE PRODAJE bude sastavni dio ugovora o zastupanju u osiguranju, a kako bi se planovi produkcije po svim branšama (životna, imovinska, zdravstvena i auto osiguranja) zadanog od uprave osiguravajućeg društva realizirali bez suvišnog stresa, a uz obostrano zadovoljstvo.

 

Bilješka o autoru:

Franjo Musić, ing., rođen je 1951. god u Lepetanama (Boka Kotorska). Sada živi i radi u Solinu (5 km od Splita).

U Splitu je završio osnovnu, srednju tehničku školu (strojarski odjel) i Višu pomorsku školu (strojotehnološki odjel) te stekao zvanje ing. strojotehnologije. Godine 1969. zaposlio se u brodogradilištu “Split”, Split, gdje je kao mladi inženjer vodio projekte izvan brodograđevne proizvodnje u suradnji s francuskom firmom “SIMELECTRO”. Zbog tadašnje nadolazeće krize u brodogradnji 1997. godine, sklopio je ugovor o radu s osiguravajućim društvom. U zreloj životnoj dobi od 47. do 63. godine radio je kao zastupnik u osiguranju. Bio je vrlo uspješan u zaključivanju polica životnog osiguranja, gdje je po ostvarenoj produkciji bio u TOP 5 među oko 500 zastupnika u osiguranju. Unatoč mnogim seminarima na kojima se dodatno educirao u ovoj djelatnosti, nailazio je na mnoge probleme, koji su zahtijevali odgovor na pitanje KAKO operativno uspješno obavljati poslove direktne prodaje. Autor je čitajući mnoge knjige sličnog sadržaja tražio operativne odgovore, ali ih nije uspio naći. Priručnik koji držite u ruci daje mnoge odgovore na pitanja KAKO. Ovaj priručnik je prvenstveno namijenjen zastupnicima u prodaji osiguranja, voditeljima timova, direktorima prodaje te predsjednicima uprava osiguravajućih društava. Knjiga se može uspješno primjenjivati i u direktnoj prodaji raznih proizvoda i usluga, MLM-u i dr.

P.S. Preporučujemo da prije kupnje ovog priručnika pogledate kratki video na www.musicfranjo.hr u trajanju od cca 3 minute kako biste se bolje upoznali sa sadržajem. Kupnju možete obaviti kod izdavača REDAK – Split na www.webknjizara.hr. Autor vam želi puno uspjeha u operativnoj primjeni ovog priručnika.

Ključne riječi: direktna prodaja, polica životnog osiguranja

Link: www.musicfranjo.hr

E-mail: Franjo Musić

 

Naslov: Priručnik uspješne direktne prodaje
Autor: Franjo Musić
Broj stranica: 120
Nakladnik: Redak
Godina izdanja: 2023.
ISBN: 978-953-336-755-2
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.