PRIRUČNIK IZ OPERATIVNO – TEHNIČKIH POSLOVA ZA TURISTIČKE VODIČE, Nikola Aleksić

PRIRUČNIK IZ OPERATIVNO – TEHNIČKIH POSLOVA ZA TURISTIČKE VODIČE, Nikola Aleksić

SKU: W-1324

19,91  (150,01 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Priručnik je namijenjen novim polaznicima tečaja za vodiče, ali i već položenim vodičima koji će na stranicama ovog priručnika pronaći informacije kako bi se mogli bolje pripremiti za izazove koji ih čekaju u budućim vođenjima.

 

Recenzije:

Zajednica društava turističkih vodiča Hrvatske ističe važnost edukacije kao jedan od osnovnih ciljeva svojega djelovanja, a Priručnik iz operativno-tehničkih poslova za turističke vodiče jedan je od osnovnih postulata za poslovanje svakoga uspješnog vodiča. Uz uvid i detaljna objašnjenja operativno-tehničkih poslova za vodiče i pratitelje, priručnik obrađuje i širok spektar poslova koji vodiči i pratitelji obavljaju.

S obzirom na generalni nedostatak stručne literature u edukaciji vodiča, ovaj priručnik svakako zaslužuje pažnju te ga preporučujem budućim, ali i iskusnim vodičima.

Kristina Nuić Prka, predsjednica Zajednice društava turističkih vodiča Hrvatske 

Ovaj priručnik je odličan iskorak u obrazovanju vodiča i prijeko potrebno štivo koje nedostaje kao stručna literatura u turizmu u Hrvatskoj. Obrađuje širok spektar poslova koji vodiči i pratitelji obavljaju i pisan je stručnom terminologijom koja se koristi u turizmu, ali ipak je razumljiv svakom čitatelju. Toplo ga preporučujem svim budućim i sadašnjim vodičima.

Alijana Vukšić, direktorica Turističke zajednice grada Splita 

Nakon niza godina održavanja seminara za polaganje stručnog ispita za turističke vodiče i brojnih polaznika koji su svoja iskustva stekli upravo u Aspiri, smatramo da je nužan korak bio sakupiti naša iskustva i znanja u jedan sveobuhvatni priručnik.

S obzirom na to da su operativno-tehnički poslovi osnova za rad svakoga turističkog vodiča, ne sumnjamo da će ovaj priručnik biti važno štivo za sve buduće turističke vodiče i pratitelje, ali i za one koji to već jesu, te smo ponosni što smo doprinijeli podizanju kvalitete u ovom atraktivnom zanimanju.

Alen Jerkunica, dekan Visoke škole za menadžment i dizajn Aspira

 

 Bilješka o autoru:

Nikola Aleksić rođen je u Splitu 1978. godine. Završio je Prvu jezičnu gimnaziju i Pravni fakultet u Splitu. Uz redoviti posao međunarodne suradnje u gradskoj upravi Grada Splita, radi više od 20 godina kao stručni turistički vodič za Splitsko-dalmatinsku i Šibensko-kninsku županiju te kao turistički pratitelj po Hrvatskoj i Europi. Kao strastveni i vrsni ljubitelj povijesti od 2013. godine, od uspostavljanja tečaja za vodiče, predaje Operativno-tehničke poslove i Posebni dio povijesno-kulturne baštine Splitsko-dalmatinske županije na Visokoj školi Aspira. Svoje dugogodišnje iskustvo koje je stekao u turizmu i podučavanjem, odlučio je iznijeti u ovom priručniku.

Osim toga, autorski se aktivno bavi glazbom u hard rock/metal bendu s kojim ima izdane pjesme i albume. Uz to ljubitelj je kvalitetnih videoigara s vojnom i povijesnom tematikom. Uz ovaj priručnik, autor je i nevjerojatnoga znanstveno-fantastičnog romana „Legionari” u čiju je priču spojio sve svoje ljubavi. 

Ključne riječi: Priručnik – turizam – obrazovanje – operativni poslovi

E-mail: Nikola Aleksić

 

Naslov: PRIRUČNIK IZ OPERATIVNO – TEHNIČKIH POSLOVA ZA TURISTIČKE VODIČE
Autor: Nikola Aleksić
Broj stranica: 72
Nakladnik: ASPIRA, visoka škola za menadžment i dizajn
Godina izdanja: 2022.
ISBN: 978-953-8356-02-5
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.