PIRATSTVO NA MORU - JESMO LI SIGURNI?, Alen Gospić

PIRATSTVO NA MORU – JESMO LI SIGURNI?, Alen Gospić

SKU: W-0849

26,54  (199,97 kn)

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:


Sažetak:

Piratstvo na moru je način života, najstariji zanat usko povezan s morem. Dokle god bude pomorske trgovine i veze s morem, bit će i uvjeta za piratstvo. A more je bitno, naročito onima koji od njega žive. Autor kao zapovjednik (kapetan) na brodovima svjetskih kompanija ploveći žarištima piratstva u svijetu, uspješno odolijeva napadima pirata – na koji način – upravo je zato vrijedno pročitati knjigu i pronaći odgovor koji se postavlja na početku knjige: Jesmo li sigurni? Iskustvo, znanje i kompetencija sažeta u jednoj knjizi s brojnim ilustracijama iz života na moru i prijetnji pirata daje odgovor. Knjiga je jako korisna učenicima, studentima, pomorcima i trening-centrima pri polaganju ispita i breveta za STCW tečajeve: časnik odgovoran za sigurnosnu zaštitu broda, osoba odgovorna za sigurnosnu zaštitu u društvu, časnik odgovoran za sigurnosnu zaštitu luke, stariji član posade koji čini dio plovidbene straže, osnovni program sigurnosne zaštite, posebni program sigurnosne zaštite za pomorce imenovane za sigurnosne dužnosti.

Toplo knjigu preporučujem svim jahtašima, nautičarima, ljubiteljima mora i onima koji će to tek postati.

Bilješka o autoru:

Alen Gospić rođen je 23. travnja 1979. u Zadru. Nakon završene srednje pomorske škole u Zadru, upisuje Pomorski fakultet u Rijeci gdje stječe zvanje mag. ing. pp. naut. 2001. Otad aktivno plovi na svjetskim kompanijama kao časnik i zapovjednik broda. Predavač je za AdriaLibar i Apave Mare od 2016. u Hrvatskoj i u svijetu aktivno promovirajući pomorstvo i obrazujući studente, pomorce, profesionalce vezane za more, nesebično dijeleći svoje znanje i iskustvo. Član je udruge kapetana grada Zadra, istaknuti predavač na svjetskim kolegijima, prezentacijama i kompanijama.

Ključne riječi: priručnik za polaganje ispita pri lučkim kapetanijama, trening-centrima, fakultetima vezanih za STCW tečajeve: časnik odgovoran za sigurnosnu zaštitu broda, osoba odgovorna za sigurnosnu zaštitu u društvu, časnik odgovoran za sigurnosnu zaštitu luke, stariji član posade koji čini dio plovidbene straže, osnovni program sigurnosne zaštite, posebni program sigurnosne zaštite za pomorce imenovane za sigurnosne dužnosti.

Naslov: Piratstvo na moru – Jesmo li sigurni?
Autor: Alen Gospić
Broj stranica: 196
Nakladnik: Redak
Godina izdanja: 2019.
ISBN: 978-953-336-545-9
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

 

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.