TRGOVAČKO UGOVORNO PRAVO, Zlatko Ćesić

SKU: W-1383

40,00  (301,38 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Knjiga je sadržajno podijeljena na pet glava, kako slijedi: Glava I. – Uvod u trgovačko (ugovorno) pravo, Glava II. – Opći dio, Glava III. – Posebni ugovori, Glava IV. – Vrijednosni papiri i Glava V. – Trgovačko sudovanje i alternativno rješavanje trgovačkih sporova.

Bilješka o autoru:

dr. sc. Zlatko Ćesić diplomirao je, magistrirao i doktorirao na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Splitu. Izabran je u znanstveno nastavno zvanje docenta i nastavno zvanje profesor visoke škole u trajnom zvanju. Predavao je na Ekonomskom fakultetu u Splitu, Sveučilištu u Zadru, Međunarodnom sveučilištu Libertas u Zagrebu, Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu, Visokoj poslovnoj školi RRiF u Zagrebu, Visokoj školi Aspira te brojnim Veleučilištima u RH. Napisao je i objavio preko 80 znanstvenih i stručnih radova, kao autoru i koautoru objavljeno mu je 9 knjiga, sudionik je brojnih domaćih i međunarodnih znanstvenih skupova te domaćih i međunarodnih projekata, recenzent je brojnih znanstvenih i stručnih radova i knjiga. U više je navrata obnašao dužnost prodekana na veleučilištima te člana matičnog odbora za područje društvenih znanosti Vijeća veleučilišta i visokih škola RH, certificirani je stručnjak za vanjsku neovisnu prosudbu sustava osiguranja kvalitete na visokim učilištima, nositelj brojnih nagrada za rad.

 

Naslov: Trgovačko ugovorno pravo
Autor: Zlatko Ćesić
Broj stranica: 462
Nakladnik: Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira
Godina izdanja: 2023.
ISBN: 978-953-8356-03-2
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.