NEMIR I SJENA, Edim Šahović

NEMIR I SJENA, Edim Šahović

SKU: W-0482

13,94  (105,03 kn)

Autor: Edim Šahović

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:


Sažetak:

Radnja romana govori o tome kako su se po prvi puta sreli konj i čovjek i udružili dvije različite vrste na putu opstanka.

Bilješka o autoru:

Rođen 21 04 1965 u Puli. Osnovnu školu započeo u Puli, nastavio u Zadru i završio u Puli. Po zanimanju stolar. Muž predivne žene, otac troje djece. Vlasnik rancha Nemir i Sjena na kojemu skrbi o 8 konja. Prvu zbirku pjesama izdao 2012 po naslovu Priča koja kruži, nakon koje dolazi ideja za stvaranje romana Nemir i Sjena.

Ključne riječi: Zrno dobrote zaustavlja lavinu zla. Kap ljubavi preplavit će rijeku mržnje. Tren razuma spriječit će vječnost ludila

Naslov: Nemir i Sjena
Autor: Edim Šahović
Broj stranica: 320
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2016.
ISBN: 978-953-336-292-2
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.