JAPANSKA TREŠNJA, Ksenija Kapec

JAPANSKA TREŠNJA, Ksenija Kapec

SKU: W-1152

19,91  (150,01 kn)

Autor: Ksenija Kapec

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Bilješka o autorici:

Ksenija Kapec rođena je 9. srpnja 1982. u Zagrebu. Diplomirala je logopediju 2009. na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Kontinuirano se obrazuje u području logopedije i psihoterapije djece, mladih i odraslih. Profesionalni interes, kao i doktorsku disertaciju, usmjerava prema osobama s poremećajima u komunikaciji, jeziku i govoru. Svaki dan gleda kao novi izazov i priliku za stjecanje novih znanja i vještina koji je obogaćuju te čine dobro drugima.

Ključne riječi: Japanska trešnja, razgovor, pjesme

E-mail: Ksenija Kapec 

 

Naslov: Japanska trešnja
Autorica: Ksenija Kapec
Broj stranica: 88
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2021.
ISBN: 978-953-336-767-5
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.