SVEMU TOME NIKAD KRAJA, Toni Vuković

SVEMU TOME NIKAD KRAJA, Toni Vuković

SKU: W-1397

11,00  (82,88 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Toni Vuković rođen je 8. kolovoza 2001. godine u Virovitici te je završio Strukovnu školu u Virovitici smjer turističko-hotelijerski komercijalist. Pisanjem pjesama se bavi od drugog polugodišta 8. razreda osnovne škole. Inspiracije mu nikada ne fali jer ju pronalazi u predmetima, pojavama, ljudima, svemiru, biljkama, životinjama i još u mnogo tome. Autorove pjesme o svemu nikada na kraj naići neće jer u tome svemu ima podosta tema koje se mogu opisati na ovaj ili onaj način i samim time svašta možemo očekivati od ovog mladog autora koji sve ono svakodnevno doživljava i opisuje kroz stihove na njegov originalan način. Poneke teme crpi iz stripova koje čita i skuplja već 12 godina i broji preko 1.500 komada raznih stripova. Zanimljiva činjenica je ta što se nikada ne zna što li će autoru pasti na kreativan mu um i što li će se naći u idućim zbirkama. Čitajte, istražujte, otkrijte i uživajte!

Bilješka o autoru: Pjesme u zbirci opisuju pojave, predmete, ljude, ponašanja, osjećaje, energiju oko nas i opisuju na način razumljiv ljudima, kako starijima tako i djeci.

Ključne riječi: Poezija u svemu, o svemu, pisac o svemu, predmeti, ljudi, svijet, priroda, mašta, rima

 


Naslov:
Svemu tome nikad kraja
Autor:Toni Vuković
Broj stranica: 58
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2023.
ISBN: 978-953-336-906-8
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

 

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.