1968 : KRATKI VODIČ, Vlado Ercegović

1968 : KRATKI VODIČ, Vlado Ercegović

SKU: W-0877

11,95  (90,04 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Svijet – Kulturna povijest II, Svijet – kulturna zbivanja – 1968.

Bilješka o autoru:

Vlado Ercegović, rođen 4. siječnja 1958. u Trogiru, Republika Hrvatska. Živi u Splitu, Omiška 24. Završio gimnaziju u Splitu.

Na početku 90-tih godina piše video kritike u dnevnom listu „Slobodna Dalmacija“. Piše i za specijalizirane filmske novine „Kinoteka“, „Hollywood“, „Hrvatski filmski ljetopis“ i dr. Cijele 90-e i početak 21. stoljeća piše video rubriku za „Slobodnu Dalmaciju“. 2004. i 2005. izvršni je urednik „Splitskih novina“ gdje i dalje piše o filmu. Na lokalnim televizijama (Marjan, Jadran, CaTV) bio je urednik emisija o filmu, kao i na HRT HR radio Split.

2006. angažiran je za vođenje filmskog programa u kultnoj splitskoj dvorani „Kinoteka Zlatna vrata“, gdje još uvijek radi. Autor je knjige o povijesti i repertoaru Kinoteke: „205 koraka: 40 godina Kinoteke Zlatna Vrata“ (Split, 2011.).

Ključne riječi: Crveni Peristil, Studentski prosvjedi, Đurđica Bjedov, Politički atentati

Naslov: 1968 : KRATKI VODIČ
Autor: Vlado Ercegović
Broj stranica: 158
Nakladnik: CENTAR ZA KULTURU I CJELOŽIVOTNO OBRAZOVANJE ZLATNA VRATA
Godina izdanja: 2019.
ISBN: 978-953-7155-21-6
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

 

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.