MUŠKARAC IZ SNOVA – OD NEZAINTERESIRANOG DO ZALJUBLJENOG MUŠKARCA, Sanela Kovačević Nelly

MUŠKARAC IZ SNOVA – OD NEZAINTERESIRANOG DO ZALJUBLJENOG MUŠKARCA, Sanela Kovačević Nelly

SKU: W-0785

14,47  (109,02 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Knjiga Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca nastavak je hit naslova Muškarac u šaci – ili o tajnama osvajanja, knjige koja je promijenila ljubavni život tisućama žena svih generacija. Muškarac iz snova ide korak dalje i pomiče sve granice, bilo da je riječ o povratku stare ljubavi, osvajanju nove ili ostvarivanju kvalitetne veze – jedno je sigurno, nakon što pročitate knjigu i usvojite naučeno, očekuju vas zapanjujući rezultati.

Kako u njegovim očima postati Ona Prava?
Vaš novi sjajan život i kako ga ostvariti?
Zašto muškarci odlaze onda kada to najmanje očekujete?
Kako vratiti interes muškarca – čak i kada se to čini nemoguće?
Zašto neke veze nikada ne postanu ozbiljne, i kako izbjeći zamku veze bez obaveza?
Kako vratiti njegov interes ako ste u vezi, braku ili odnosu bez obaveza?
Prekid veze kojeg je inicirao on – kako postići da on inicira pomirenje?
Što pretvara nezainteresiranog u zaljubljenog muškarca?
Što će ga vratiti na vaš prag?

Odgovore na ova i brojna druga pitanja, pronaći ćete u ovoj, dugo očekivanoj knjizi koja vas sasvim sigurno, neće ostaviti ravnodušnima.
Bez obzira u kojoj se ljubavnoj situaciji trenutno nalazite, knjiga Muškarac iz snova jedno je od najkorisnijih štiva koje si možete pokloniti.

Bilješka o autorici:

Sanela Kovačević Nelly autorica je bestsellera Muškarac u šaci – ili o tajnama osvajanja, i jedne od najtraženijih knjiga chicklit literature u Hrvatskoj i regiji. Rođena je u Kutini, a svoj spisateljski talent pokazuje već u najmlađim danima, pa tako svoju prvu zbirku pjesma piše u šestoj godini života. Magistra je ekonomije, govori engleski, njemački, talijanski i španjolski jezik, a svoje prve ozbiljnije autorske korake započinje kao tekstopisac u glazbenoj industriji. Zbog velike popularnosti, njezina je prva knjiga Muškarac u šaci prevedena i na engleski jezik, a zbog ostvarenog uspjeha u rješavanju ljubavnih problema svojih čitateljica, autorica postaje i sve traženiji osobni love coach

Ključne riječi: Muškarac iz snova, kako osvojiti muškarca, kako vratiti njegov interes, kako postići da se muškarac zaljubi, ljubav, zaljubljen muškarac, zainteresiran muškarac, kako ga vratiti, kako vratiti bivšeg

Link:  www.muskaracusaci.com , www.sanelakovacevicnelly.eu
E-mail: E-mail 1, E-mail 2, E-mail 3

Naslov: Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca
Autorica: Sanela Kovačević Nelly
Broj stranica: 162
Nakladnik: Vlastita naklada
Godina izdanja: 2018.
ISBN: 978-953-59447-1-3
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.