PUTOVANJE PREMA OSNAŽENJU: KAKO RAZVITI SVOJ POTENCIJAL I POSTIĆI ŽIVOTNU SREĆU, Ivan Galić

SKU: W-1524

15,00  (113,02 kn)

Autor: Ivan Galić

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Putovanje prema osnaženju” knjiga je koja nudi savjete, vježbe i motivaciju za razvoj osobnog potencijala i pronalazak životne sreće. Svojim iskustvom kao profesor i ljubitelj popularne psihologije, Galić donosi praktične i dostupne metode kojima čitatelji mogu ovladati kako bi postigli svoje ciljeve i prepoznali svoj unutarnji potencijal.

Bilješka o autoru:

Rođen u Šibeniku 13. 2. 1989. Osnovnu školu završio je na Miljevcima, a gimnaziju u Drnišu. Na Filozofskom fakultetu u Zadru diplomirao je hrvatski jezik i književnost.

Galić je trenutno zaposlen kao profesor hrvatskog jezika i književnosti u srednjoj školi gdje dijeli svoje znanje i ljubav prema jeziku s mladim generacijama. Uz to, posjeduje strast prema popularnoj psihologiji i aktivno je uključen u njezino proučavanje. Njegov interes za teme kao što su samorazvoj, osobni potencijal i pronalazak životne sreće usmjerio ga je prema pisanju knjige koja će pomoći čitateljima na njihovu putu prema osnaživanju.

E-mail: Ivan Galić

 

Naslov: Putovanje prema osnaženju: Kako razviti svoj potencijal i postići životnu sreću
Autor/autorica: Ivan Galić
Broj stranica: 70
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2024.
ISBN: 978-953-336-980-8
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.