ALATI I TEHNIKE ZA SVAKI DAN U POSLOVNOM I PRIVATNOM ŽIVOTU, Olga Štajdohar-Pađen

ALATI I TEHNIKE ZA SVAKI DAN U POSLOVNOM I PRIVATNOM ŽIVOTU, Olga Štajdohar-Pađen

SKU: W-1371

19,51  (147,00 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Život neprekidno donosi izazove s kojima se potrebno suočiti, a ljudima su za to od pamtivijeka bili na raspolaganju razna oruđa i alati. Današnje vrijeme također zahtijeva alate koji će učinkovito pomoći u pronalaženju rješenja. Stoga, ovu knjigu možemo promatrati kao svojevrsni skup različitih alata i metoda uz upute za njihovo korištenje kako bi bili od pomoći u bilo kojoj životnoj situaciji za bilo koju vrstu zadataka, problema ili projekata. Ona nudi jednostavan pristup, daje poticaje i ideje, od planiranja do stvaranja, primjene, održavanja i poboljšavanja. Od pomoći je organizatorima u njihovim planovima, stručnjacima u njihovim jednostavnim ili zamršenim zadacima, inženjerima u njihovim projektima, djelatnicima kao pomoć u radu i na kraju svima nama u našim manjim ili većim životnim zadacima za donošenje najpovoljnijih odluka ili poboljšanje kvalitete života.

SADRŽAJ

1. Imate li svoj Vision Board?; 2. Postavljanje ciljeva; 3. Stablasti dijagram; 4. PDCA krug poboljšanja; 5. SWOT – Upoznaj sebe i svoju okolinu; 6. Brainstorming, idejopad ili kako vam drago; 7. Dijagram srodnosti; 8. Koristite li metodu 5S; 9. Lean manufacturing – Kako se riješiti svega nepotrebnog; 10. Čudna riječ Poka Yoke; 11. Dijagram toka – Korak po korak od početka do kraja; 12. Špageti dijagram; 13. Mind Mapping – Mentalne mape; 14. Pitajte se „Zašto“ barem 5 puta; Riblja kost ili Ishikawa dijagram; 16. Analiza polja sila; 17. Histogrami – Jedna slika govori više od tisuću golih brojki; 18. Pareto – Vitalnih nekoliko naspram trivijalnih mnogo; 19. Pogonski dijagrami i kontrolne karte; 20. Znate li u kojem ste kvadrantu?; 21. Pravilo 10-10-10; 22. Pravilo 2 minute; 23. Pravilo 5 sekundi; 24. Jedan po jedan molim – Zablude multitaskinga; 25. Tehnika za suzbijanje briga; 26. Život u timu; 27. Izgradnja odnosa u timu; 28. Sastanci; 29. Priprema prezentacije i davanje informacija; 30. Dnevna, tjedna i godišnja provjera

 

Bilješka o autorici:

Iako po svom temeljnom obrazovanju tehničke struke, ili možda upravo zbog toga, njeguje živi interes za svijet oko sebe u cjelini.

Kao poklonik cjeloživotnog učenja i obrazovanja koristi svaku priliku produbiti i proširiti svoja znanja. A prilika ima puno. Osim formalnog obrazovanja, najviše cijeni iskustva stečena u komunikaciji s drugim ljudima.

Redovito objavljuje članke na teme upravljanja kvalitetom, poslovanjem i privatnim životom u stručnim i popularnim časopisima te na web portalima, sudjeluje u organizaciji i radu domaćih i međunarodnih konferencija iz ovog područja. Predaje na seminarima s temama iz upravljanja kvalitetom i laboratorijske prakse.

Autorica je knjige „Plivati s ISO-om i ostati živ – Što je kvaliteta i kako njome upravljati u poslovnim i privatnom životu” objavljenje 2009. godine, a zatim ponovno 2015.

Autorica je i knjige „Plivati poslovnim vodama i ostati živ – Priručnik za poduzetnike, menadžere i one koji se tako osjećaju.

U 2020. je objavila knjigu „Plivati laboratorijem i ostati živ – Postati i ostati akreditirani laboratorij, ili ipak bolje ne“, a knjiga „Alati i tehnike za svaki dan – U poslovnom i privatnom životu“ prirodni je nastavak prethodnih knjiga.

Ponosna je na svoj projekt – objavljenu knjigu „Na ovo sam baš ponosna – 62 žene i njihove priče”. Stvarne žene, stvarni događaji ispričani njihovim riječima.

Sve ove knjige dostupne su na www.webknjizara.hr .

Živi i radi u Zagrebu, a obitelj i posao joj, kao i svima, pružaju obilje prilika vježbati upravljanje kvalitetom svakodnevnog života.

Ključne riječi: Kvaliteta, poboljšanja, poslovno odlučivanje, kvaliteta života, analiza problema, rješavanje problema, sastanci, timski rad, vođenje, osobni razvoj

E-mail: Olga Štajdohar-Pađen

 

Naslov: Alati i tehnike za svaki dan u poslovnom i privatnom životu
Autorica: Olga Štajdohar-Pađen
Broj stranica: 182
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2022.
ISBN: 978-953-336-893-1
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.