EKRANI I OSMIJEH DADILJA U DIGITALNOM SVIJETU DJETETA, Marija Renić

SKU: W-1510

15,00  (113,02 kn)

Autor: Marija Renić

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

“Ekrani i osmijeh: Dadilja u digitalnom svijetu djeteta” predstavlja prvi priručnik o medijskoj pismenosti za dadilje na hrvatskom jeziku. Bilo da ste iskusna dadilja ili tek započinjete svoju karijeru, ovaj priručnik će vam pomoći razumjeti izazove i odgovornosti koje donosi suvremeni digitalni svijet djece.

U središtu priručnika leži ključna uloga dadilje u jačanju medijske pismenosti među djecom, unutar njihovih obitelji i šire. Cilj priručnika je osnažiti dadilje i pomoći im da se suoče s izazovima koje donose digitalne promjene u odgoju djece, pridonoseći tako kvalitetnoj brizi za djecu u online svijetu te promicanju sigurnosti i odgovornog ponašanja u digitalnom okruženju.

Bilješka o autorici:

Marija Renić dugogodišnja je predavačica na programu osposobljavanja za dadilje na temu digitalne pismenosti i sigurnosti djece na internetu. Sudjelovala je u brojnim projektima vezanim uz roditeljstvo u digitalnom dobu. Radila je s odgojiteljima, stručnjacima predškolskog odgoja i roditeljima o sigurnoj i odgovornoj upotrebi interneta za djecu.

Stekla je trenerske certifikate Centra za sigurniji internet te certifikat cjeloživotnog obrazovanja Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu “Koristi i rizici modernih tehnologija”.

Kroz svoj rad na brojnim projektima sigurnosti djece na internetu, stekla je duboko razumijevanje teme i problematike. Kao suautorica “Vodiča za roditelje predškolaraca: Djeca u digitalnom okruženju” i najpopularnijeg e-tečaja za odgojiteljice u Hrvatskoj pod nazivom “Digitalna pismenost od vrtića,” doprinosi unapređenju sigurnosti i medijske pismenosti djece u suvremenom digitalnom svijetu.

E-mail: Marija Renić

 

Naslov: Ekrani i osmijeh Dadilja u digitalnom svijetu djeteta
Autorica: Marija Renić
Broj stranica: 72
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2023..
ISBN: 978-953-336-976-1
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.