GRAMMAR FOR MARINERS: GRAMMAR COURSEBOOK FOR STUDENTS OF MARITIME COURSES, Grupa autora

GRAMMAR FOR MARINERS: GRAMMAR COURSEBOOK FOR STUDENTS OF MARITIME COURSES, Grupa autora

SKU: W-1134

10,62  (80,02 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Udžbenik uključuje gramatičke cjeline koje su djelomično ili u potpunosti pokrivene sveučilišnim izvedbenim programima u području nastave engleskoga jezika u struci. Prvenstveno je namijenjen nastavnicima i studentima pomorskih smjerova, ali mogu ga koristiti i studenti srodnih studija. Sadrži šest poglavlja u kojima se redom obrađuje gradivo iz gramatike engleskog jezika na način da je poseban naglasak stavljen na korištenje autentičnih tekstova koji sadrže vokabularne jedinice iz struke. U udžbeniku se nalaze i rješenja vježbi tako da je jednako primjeren i za samostalno učenje i usvajanje gradiva.

 

Bilješka o autorima:

Jasmina Jelčić Čolakovac je diplomirala engleski jezik i književnost 2011. godine na Filozofskom fakultetu u Rijeci. Doktorirala je u području primijenjene lingvistike 2017. godine u Ljubljani. Od 2016. godine zaposlena je na Pomorskom fakultetu u Rijeci gdje predaje engleski jezik studentima nautičkog smjera.
Irena Bogunović je diplomirala engleski jezik i književnost 2008. godine na Filozofskom fakultetu u Rijeci. Doktorat iz kognitivnih znanosti stekla je 2017. godine u Zagrebu. Od 2009. godine zaposlena je na Pomorskom fakultetu u Rijeci gdje predaje engleski jezik studentima elektroničkog smjera. 

Ključne riječi: engleski jezik u struci, gramatika, pomorstvo, elektronika, visokoškolsko obrazovanje

E-mail: Kontakt

  

Naslov: Grammar for mariners: Grammar coursebook for students of maritime courses
Autori: Jasmina Jelčić Čolakovac, Irena Bogunović
Broj stranica: 222
Nakladnik: Pomorski fakultet u Rijeci
Godina izdanja: 2021.
ISBN: 978-953-165-133-2
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

  

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.