CROATIAN GENEALOGY, Zlatko Lukić

CROATIAN GENEALOGY, Zlatko Lukić

SKU: W-0931

21,24  (160,03 kn)

Autor: Zlatko Lukić

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Atlas rodoslovnih karata hrvatskih kraljeva i visokoga plemstva Hrvatske i onih europskih država i dinastija koje su imale utjecaj na civilizacijski razvoj Hrvatske.

Bilješka o autoru/autorici:

Zlatko Lukić, 1953. Zagreb. Poslije gimnazije u Banjaluci studirao pravo. Od 1992. živio u više europskih država, a od 2006. u Hrvatskoj. Radio kao novinar i urednik u novinama, radiju i televiziji. Zastupljen u nekoliko pregleda i panorama bh književnosti i nagrađivan za poeziju, prozu, roman i dramu.

Ključne riječi: Hrvatski kraljevi, dinastija, dynasty, obiteljsko stablo, Family Tree, Dinastic Connections, Šubić, Zrinski, Frankopan, Babonić, Nelipić, Paližna, Talovac, Gorjanski, Iločki, Kurjaković, Banić, Kanižaj, Čupor, Lacković, Horvat, Patačić, Erdödy, Drašković, Berislavić, Tahy, Alapić, Gregorijanec, Rattkay, Bedeković-Komorski, Keglević, Jelačić-Bužimski, Kukuljević-Sakcinski, Kulmer, Pejačević, Oršić, Habsburg, Arpad, Hohenzollern, Bourobn, Romanov, Savoy, Windsor, Julians-Claudians, Kotromanić, Stjepan Vukčić, Hrvoje Vukčić, Osmanlije, Palailogos, Paleolozi, Džingis-kan, Karolinizi, Bonaparte, Detronized Kings.

Link: https://zlatkolukic.com/

E-mail: Zlatko Lukić

Naslov: CROATIAN GENEALOGY
Autor: Zlatko Lukić
Broj stranica: 160
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2019 .
ISBN: 978-953-336-606-7
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.