ISTRAŽIVAČKI DIZAJN 1 (2011) Jasmina Bajić

ISTRAŽIVAČKI DIZAJN 1 (2011) Jasmina Bajić

SKU: WMEM-110001

3,98  (29,99 kn)

1 na zalihi

Autor: Jasmina Bajić

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

 

Sadržaj:

Memento Istraživački dizajn, br.1., 2010.(Research Design, No.1., 2010)
predstavlja METODOLOŠKI PODSJETNIK koji pomaže studentima i stručnjacima s područja društvenih znanosti (i šire) u praćenju stručne (sociološke i slične) literature s metodološkim (empirijskim ili istraživačkim) sadržajima. U tom smislu ovaj MEMENTO samo je primjerena pomoć i svojevrstan metodološki vodič, a nikako ne može biti zamjena za adekvatna tematski slična metodološka (stručna i znanstvena) djela. Nastao je kao rezultat nastavnoga, posebno istraživačkoga rada sa studentima Odsjeka za sociologiju Filozofskog fakulteta u Splitu, u metodološkom modulu na predmetima čija je nositeljica prof. dr. sc. Anči Leburić (redovita profesorica) i u okviru kojih seminare izvode dr. sc. Marija Lončar (viša asistentica) i Zorana Šuljug Vučica (asistentica).

Bilješka o autorici:

Bajić Jasmina, rođena 1984. godine u Splitu, gdje je završila osnovnu i srednju školu. Trenutačno je studentica III. godine predidplomskog studija jednopredmetne sociologije istraživačkog usmjerenja, na Filozofskom fakultetu (Sveučilišta u Splitu).
Objavila je tri metodološka eseja na teme „Istraživačko kreiranje odnosa između postavljene teorije i empirijskih podataka“, „Najčešće korišten tip intervjua u sociološkom istraživanju“ i „Poteškoće u koncipiranju istraživačke strategije (na primjeru sociološkog istraživanja mladih)“ (www.ffst.hr/dokumenti/izdavastvo/studentski/sociologija/index.htm).

E-mail: Jasmina Bajić

 

Naslov: ISTRAŽIVAČKI DIZAJN 1
Autor: Jasmina Bajić
Nakladnik: Redak
Broj stranica: 4
Godina izdanja: 2011.
ISBN: 978-953-7595-31-9
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.