POTRAGA ZA IZGUBLJENIM RAJEM – RAZOTKRIVANJE ILUZIJA – KNJIGA I, Ivan Žganec

POTRAGA ZA IZGUBLJENIM RAJEM – RAZOTKRIVANJE ILUZIJA – KNJIGA I, Ivan Žganec

SKU: W-0807

15,93  (120,02 kn)

Autor: Ivan Žganec

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Od samog početka svijeta, iluzije nas okružuju i služe kao opomena izgubljenom čovjeku koji luta labirintom oceana tražeći sudbonosno spas: davno izgubljeni raj.

Arhajsko prasjećanje mitskom junaku ne da mira i tjera ga na vječnu potragu za legendom koja je ostala samo san, bajka ili mit. Da li vječna potraga ima smisla ili je ona samo još jedna iluzija?

Iluzija je učiteljica, ona je dar i blagoslov jer nas uči što nismo i gdje smo pogriješili, da bismo spoznali što jesmo. Od nje učimo samo ako vidimo njezine lekcije.

Ovo djelo je promišljanje o svakodnevnim iluzijama. Bavimo se temama kao što je tumačenje snova i alergijama. Do najsitnijih detalja raspravljamo o društvenim i kolektivnim zabludama, propitkujemo i promišljamo. Čovjek je krenuo na ovaj put, da bi pronašao i spoznao tko je doista i da bi se vratio kući, raju koji je ili mit ili stvarnost, a na to pitanje sam mora pronaći odgovor.

Bilješka o autoru:

Ivan Žganec rođen je u Koprivnici 17.03.1984. Autor je nekoliko knjiga o životu i filozofiji.

Ključne riječi: Iluzije, sloboda, filozofija, tumačenje snova, alergija, autoriteti, raj.

Naslov: Potraga za izgubljenim rajem – razotkrivanje iluzija – knjiga I
Autor: Ivan Žganec
Broj stranica: 248
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2018.
ISBN: 978-953-336-510-7, 978-953-336-518-3 (cjelina)
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

 

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.