SKIPPER Pre-course preparation priprema za tečajeve, Marina Matić

SKIPPER Pre-course preparation priprema za tečajeve, Marina Matić

SKU: W-0899

17,25  (129,97 kn)

Autor: Marina Matić

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Priprema za tečajeve je upravo kao što naziv kaže, skup podsjetnika iz znanja osnovne i srednje škole koji su potrebni kao predznanje za tečajeve za voditelja brodice i zapovjednika jahti.

Pre-course preparation is meant to be a booklet to remind you on the subjects you learned through elementary and high school but are necessary as pre-knowledge for boat leader and yacht master courses.

Bilješka o autorici:

Marina Matić, magistrica inženjerka pomorskog prometa, rođena je 1981. godine u Šibeniku. Nakon završene srednje Prometno-tehničke škole u Šibeniku i Pomorskog fakulteta u Splitu, odrađuje vježbenički staž i zapošljava se kao predavač i konzultant u edukaciji i razvoju edukacije pomoraca u pomorskom učilištu ADRIALIBAR.

Koristeći informacijske tehnologije, nastoji približiti i olakšati edukativni proces pomorskim nautičarima u Republici Hrvatskoj i široj regiji.

Ključne riječi: Nautika, voditelj brodice, zapovjednik jahte

Link:
www.marinapomorac.com
E-mail: Marina Matić

Naslov: SKIPPER Pre-course preparation priprema za tečajeve
Autorica: Marina Matić
Broj stranica: 120
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2019.
ISBN: 978-953-336-583-1
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

 

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.