LABORATORY MANUAL OF MEDICAL CHEMISTRY, Grupa autora

LABORATORY MANUAL OF MEDICAL CHEMISTRY, Grupa autora

SKU: W-1127

8,49  (63,97 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

 

Bilješka o autoricama:

Sve autorice su članice Katedre za medicinsku kemiju i biokemiju u punom radnom vremenu i imaju dugogodišnje iskustvo u održavanju nastave iz medicinske kemije i biokemije na brojnim studijskim programima: Medicina na hrvatskom i engleskom jeziku, Dentalna medicina, Farmacija itd. Sve autorice su aktivne znanstvenice i trajno se usavršavaju u znanstvenom i nastavnom smislu.

Ključne riječi: Practical, physical chemistry, organic chemistry, chemistry laboratory exercise

Link: http://www.mefst.unist.hr/nastava/katedre/medicinska-kemija-i-biokemija-635/medical_chemisty_and_biochemistry/1815

E-mail: Vedrana Čikeš Čulić

 

Naslov: Laboratory manual of medical chemistry
Autorice: Vedrana Čikeš Čulić, Marina Degoricija, Sandra Marijan, Anita Markotić, Angela Mastelić, Nikolina Režić Mužinić
Broj stranica: 110
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2021.
ISBN: 978-953-336-750-7
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.