KRISTALI #mojapriča, Marina Miličević Blažičko, Hana Blažičko Petrak

KRISTALI #mojapriča, Marina Miličević Blažičko, Hana Blažičko Petrak

SKU: W-1285

19,78  (149,03 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

KRISTALI #mojapriča početnica je za sve zaljubljenike u prirodu, naročito planine, stijene i kamenje. Namijenjena je svima koji žele osnovne informacije o mineralima, kristalima, dragom i poludragom kamenju i njihovoj povezanosti s astrologijom i terapijom kristalima.

Imate djecu, unuke ili nećake u osnovnoj školi, od petog do osmog razreda? 

Treba vam poklon za vaše omiljeno dijete ili BFF kojem vaše dijete ide na rođendan a vi nemate ideju što kupiti?

Budite originalni, poklonite djetetu ovu bogato ilustriranu knjigu pisanu upravo za njihovu dob,  za znatiželjne mlade ljude koji žele znati u čemu je tajna KRISTALA?

 

Bilješka o autorici:

Rođena 1957. godine u Zagrebu, umirovljenica, baka. Magistrirala ekonomiju, cijeli radni vijek provela u IT sektoru i turizmu, proputovala pola svijeta, a u slobodno vrijeme proučava astrologiju, kristale i puno čita. Obožava svoju djecu i unuke. Piše iz gušta.

Bilješka o koautoru:

Hana Blažičko Petrak, unuka, predivno mlado biće koje svojom znatiželjom, pameću, ljepotom, dobrotom i beskrajnom ljubavlju inspirira svoju baku na pisanje. Bez nje ova knjiga nikad ne bi bila napisana.

Ključne riječi: KRISTALI, MINERALI, ASTROLOGIJA, HOROSKOP, KRISTALOTERAPIJA, DRAGO KAMENJE, NAKIT, PRIRUČNIK, POPULARNA ZNANOST, ALTERNATIVA

E-mail: Kontakt

 

Naslov: KRISTALI #mojapriča
Autorica: Marina Miličević Blažičko, Hana Blažičko Petrak
Broj stranica: 118
Nakladnik: Redak
Godina izdanja: 2022.
ISBN: 978-953-336-830-6
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

 

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.