ČAROLIJA PRIRODE, Grupa autora

ČAROLIJA PRIRODE, Grupa autora

SKU: W-0643

14,47  (109,02 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:


Sažetak:
 

“Ponekad od silnih obveza, posla i stresa zaboravimo uživati u životu, u ljepoti prirode koju nam je Bog podario. Većina ljudi u gradu pati za životom izvan grada, za komadićem raja, mira i tišine. A oni izvan gradova pate za vrevom grada, uzbuđenjem jer im je život na selu ponekad dosadan. Život izvan grada nije za svakoga, ali nije ni ponajmanje dosadan.

Ova zbirka kratkih priča pomoći će vam da zavolite život izvan grada, da se zaljubite u ljepotu prirode. Ali će vam pokazati kako i takav život može biti uzbudljiv, možda se tamo krije i ljubav, nova prijateljstva i još mnogo toga. Na kraju, baš kao i u gradu.

U svakom slučaju avantura vam je zagarantirana.”

– Preporuka Dijana Mandić, urednica stranice Knjige koje oduzimaju dah

Bilješka o autorima: 

Dragi čitatelju, s radošću vam predstavljamo našu šestu knjigu, zbirku priča, koju smo uspjeli pripremiti zahvaljujući timskom radu mnogih članova, ljubitelja pisane riječi.

Priče su nastale u razdoblju od 12.1.2017. do 20.2.2017. godine, a autori su članovi Facebook Grupe “Pisci i Književnost” i Facebook stranice “Pisci i Književnost”.

Autori priča su iz Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine. 

Biserka Spajić, Danijel Mijatović, Dragana Latinović, Evica Kraljić, Jasna Šemiga Pintarić, Julijana Plenča, Karin Bančić, Kruno Šafranić, Lucia Saulić, Ljiljana Meštrić, Ljubica Sedlaček, Magdalena Prekrit, Marko Žanetić, Martina Arbanas, Matilda Mance, Mirela Osmanović, Mirjana Pejak, Nada Vučičić, Verica Isidora Pavlović, Vlasta Šafranić

Ključne riječi: Pisci i Književnost, PiK, priče, zbirka, priroda, život

Linkovi: 

Facebook grupa: https://www.facebook.com/groups/245484055481932/
Facebook stranica: https://www.facebook.com/pisciknjizevnost.pik/?view_public_for=741769035915471
Web stranica: http://pisciiknjizevnost.wixsite.com/pisci-i-knjizevnost

E-mail: Pisci i književnost

Naslov: Čarolija prirode
Autor: Grupa autora
Broj stranica: 156
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2017.
ISBN: 978-953-336-407-0
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.