MARMELADA I SOL, Milena Labud - Masal

MARMELADA I SOL, Milena Labud – Masal

SKU: W-0768

14,60  (110,00 kn)

Autor: U obradi

Nakladnik: Unos u tijeku

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

U knjizi Marmelada i sol, autorica Milena Labud – Masal piše o direktnom iskustvu Istine. U poglavlju Industrija prevare, autorica piše o lažnoj stvarnosti nastaloj ljudskim opiranjem Istini. U poglavlju Bajka, autorica opisuje ljepotu, načine, razloge i vlastito iskustvo dosezanja Istinskog života – Bajke. Knjiga je pisana u sklopu odlazaka na radionice Intenziva Prosvjetljenja, te je nastala kao potreba izražavanja novog iskustva Života, suprotnog naučenim konceptima.

Bilješka o autorici:

Milena Labud – Masal rođena je u Puli 24.02.1992. Završila je preddiplomski studij Kulture i turizma u Puli, otad je zaposlena. U slobodno vrijeme bavi se osim pisanjem, istraživanjem svijesti, duhovnošću i stvaranjem raznog umjetničkog sadržaja. Njen duhovni rad izražen je kroz književno pisanje, nadahnuto i nastalo na temelju sudjelovanja na radionicama Intenziva Prosvjetljenja.

Ključne riječi: Ljubav, oslobođenje, duhovnost, Istina, svijest, mudrost

Link: www.facebook.com/mlmasal

Naslov: Marmelada i sol
Autorica: Milena Labud – Masal
Broj stranica: 105
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2018.
ISBN: 978-953-336-488-9
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

 

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.