ZEMLJA MOJIH SNOVA, Ivanka Dobra

ZEMLJA MOJIH SNOVA, Ivanka Dobra

SKU: WPRZ-140093

7,96  (59,97 kn)

Autor: U obradi

Nakladnik: Unos u tijeku

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Zemlja mojih snova autobiografski je roman žene koja svoju domovinu napušta s nepunih osamnaest godina u potrazi za boljim životom. Svaka stranica odiše čežnjom i nostalgijom za rodnim krajem od kojeg se udaljila zbog dobrobiti svoje obitelji i njihove bolje sudbine. Najemotivniji djelovi romana vezani su za njezin rodni Primošten koji joj oduvijek predstavlja mirnu luku od svake životne nevere…

Bilješka o autorici:

Ivanka Dobra Pasarina rođena je 11. lipnja 1949. u Primoštenu gdje je završila osnovnu školu. Potom odlazi u Dubrovnik gdje završava srednju ugostiteljsku školu. Nakon što je upoznala ljubav svog života, s nepunih dvadeset godina, odlazi u Njemačku koja postaje njezinim drugim domom narednih četrdesetak godina. Boreći se za egzistenciju i želeći dvojici sinova omogućiti bolje školovanje, radila je više poslova. 2006. godine vraća se u Hrvatsku gdje sa suprugom živi veći dio godine.

Ključne riječi: Autobiografski roman, Dalmacija, obitelj,integracija Hrvata u Njemačkoj

 

Naslov: Zemlja mojih snova
Autorica: Ivanka Dobra
Broj stranica: 114
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2014.
ISBN: 978-953-336-155-0
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.