PRILAGODBA, Rajna Banovac

PRILAGODBA, Rajna Banovac

SKU: W-0381

11,95  (90,04 kn)

Autor: U obradi

Nakladnik: Unos u tijeku

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:


Sažetak:

PRILAGODBA je nastavak romana LJUDI IZ SJENE autorice Rajne Banovac, također u nakladi Redak Split. Kako bi glavnome liku iz prve knjige dala priliku za riječ, druga knjiga koja može i zasebno živjeti, opisuje zbivanja u jednoj običnoj obitelji za vrijeme i neposredno iza Domovinskoga rata u Zagrebu. Kriza obitelji u novom društvenom uređenju, nije mimoišla ni ove malene ljude. Kako je to kada nas prate duhovi prošlosti u obličju bivšega obavještajca, kako prevladati nostalgiju prema starome i netrpeljivost prema novome, kako ostati svoj u masi koja nalaže svoj tip ponašanja, kako sačuvati ljubav, brak, djecu, u konačnici – kako spasiti vlastiti život u poratnim godinama – glavne su teme ove knjige.

Bilješka o autorici:

Rajna Banovac, rođena je u Zagrebu 1958. godine gdje živi i radi. Po zvanju upravna pravnica i stenografkinja. Ne bavi se profesionalno književnošću, ali su zato njezine knjige iskrene, lake za čitanje i neopterećene željom da se pod svaku cijenu dopadnu kritičarima.

Ključne riječi: prilagodba, rat, ljubav, mržnja, stranka, muž, dijete, agent

Link: http://url.wow.hr/webknjiara
E-mail: Rajna Banovac

Naslov: Prilagodba
Autor: Rajna Banovac
Broj stranica: 264
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2015.
ISBN: 978-953-336-206-9
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.