ZRAKOPLOVNA PROSTORNA NAVIGACIJA, Doris Novak

ZRAKOPLOVNA PROSTORNA NAVIGACIJA, Doris Novak

SKU: WSUD-150023

19,91  (150,01 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Udžbenik daje detaljan pregled i objašnjenja teorijskih postavki na kojima se temelji metoda prostorne navigacije. Primjena metode ogleda se u konstrukciji instrumentalnih letnih postupaka koji određuju procedure letenja u uvjetima bez vanjske vidljivosti, kao i u navigacijskim sustavima zrakoplova. Obrađuje se koncept zračnog prostora i zračnog prometa, te u tom kontekstu detaljno razrađuje metoda prostorne navigacije u svim njenim oblicima.

Bilješka o autoru:

Doris Novak rođen je 1971. u Zagrebu. Bio je vojni pilot Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i višegodišnji instruktor letenja. Također je bio i profesionalni pilot aviona i helikoptera. Trenutno je izvanredni profesor Sveučilišta u Zagrebu i predstojnik Zavoda za aeronautiku Fakulteta prometnih znanosti gdje je nositelj više stručnih kolegija. Autor je sveučilišnog udžbenika Zrakoplovna računska navigacija i fakultetskog priručnika Teorija leta helikoptera.

Ključne riječi: Zrakoplovna navigacija, instrumentalni letni postupci, zračni promet

E-mail: Doris Novak

Naslov: Zrakoplovna prostorna navigacija
Autor: Doris Novak
Broj stranica: 266
Nakladnik: Fakultet prometnih znanosti
Godina izdanja: 2015.
ISBN: 978-953-243-069-1
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.