ELEKTROTEHNIKA ZA STRUKOVNE ŠKOLE (CRNO BIJELI TISAK), Zoran Kalinić

ELEKTROTEHNIKA ZA STRUKOVNE ŠKOLE (CRNO BIJELI TISAK), Zoran Kalinić

SKU: W-1170

13,27  (99,98 kn)

Autor: Zoran Kalinić

Nakladnik: Vlastita naklada

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Udžbenik Elektrotehnika namijenjen je učenicima prvih, drugih i trećih razreda strukovnih škola za zanimanja Automehaničar, Automehatroničar i Instalater – monter i usklađen je s udžbeničkim standardom i sa suvremenim koncepcijama nastave.

Uspoređujući sadržaj udžbenika s okvirnim obrazovnim programima drugih zanimanja razvidno je da sadržaj udžbenika obuhvaća sadržaje više okvirnih programa predmeta Elektrotehnika i Osnove elektrotehnike i elektronike niza zanimanja u programima strojarstva A, B, C, JMO/DUAL.

Udžbenik je jezično i stilski prilagođen učenikovu razumijevanju, primjeren dobi učenika, a sadržaj teksta oprimjeren je velikim brojem jasnih ilustracija i grafičkih priloga, koji učenicima olakšavaju pratiti sadržaj nastavnog predmeta.

Nastavni sadržaji su oblikovani prema didaktičko-metodičkim načelima, na način da slijede logički niz od jednostavnog prema složenome, a nastavnici su slobodni organizirati vježbe i prilagoditi ih uvjetima škole.

Udžbenik je dostupan u elektroničkom obliku: www.kalinic.info

 

Bilješka o autoru:

Zoran Kalinić, prof. savjetnik u trajnom zvanju, rođen u Livnu 1957. god. završio je Pedagoški fakultet u Rijeci i stekao stručni naziv profesor strojarstva. Napisao je više udžbenika za srednje škole: Održavanje alatnih strojeva, Motori s unutrašnjim izgaranjem, Građa cestovnih vozila, Održavanje cestovnih vozila, CAD i projekt, Tehnologija strojobravarije, CATIA, Elementi cijevnih vodova i protoka, Tehnički materijali, Tehnologija obrade i montaže, Tehničko crtanje i dr.

Više o radu i postignućima autora na www.kalinic.info

Ključne riječi: Elektrotehnika, fizika, poluvodiči, izmjenična struja, generatori, elektromotori, transformatori, niskonaponske mreže i instalacije, elektronički elementi i sklopovi

Link: https://www.kalinic.info/

 

Naslov: Elektrotehnika za strukovne škole (tisak u boji)
Autor: Zoran Kalinić
Broj stranica: 100
Nakladnik: Vlastita naklada
Godina izdanja: 2021.
ISBN: 978-953-49392-0-8
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.