ZONA VISOKOG RIZIKA, Philippe Perković

ZONA VISOKOG RIZIKA, Philippe Perković

SKU: W-0922

10,62  (80,02 kn)

Autor: Philippe Perković

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Negdje daleko, na bespućima oceana, nastala je nesvakidašnja priča o opasnim susretima na moru. Knjiga opisuje zanimljiv život mlade osobe željne stvaranja boljeg životnog standarda i upoznavanja novih kultura i naroda, ostavlja dojam putopisne knjige u kojoj se naglim preokretom u radnji autor usmjerava na akcijsku tematiku. Davna, već zaboravljena vremena piratstva, ponovno postaju dio svakodnevnice mornara na opasnim predjelima oceana.

Bilješka o autoru/autorici:

Philippe Perković je mlada osoba koja je započela svoju karijeru u poslovima osiguranja sa 18 godina. Karijeru je započeo u zaštitarskoj firmi AKD Zaštita d.o.o na poslovima prijevoza vrijednosne pošiljke, interventnog zaštitara i tjelohranitelja. Iz želje za napredovanjem u životu i poslu, prijavio se na poslove osiguranja komercijalnih brodova koji su plovili kroz zonu visokog rizika u Indijskom oceanu. Osiguranje u Indijskom oceanu je započelo nakon učestalih piratskih napada na komercijalne brodove i njihovu posadu. Nakon nekog vremena u zaštitarskim poslovima, Philippe se odlučuje na promjenu karijere te nakon novih obuka počinje raditi kao skiper/zapovjednik jahte na luksuznim jedrilicama i katamaranima u Jadranskom moru

Ključne riječi: Piratstvo, Somalijski pirati, Moderno piratstvo, Zona Visokog Rizika, Pirati na moru, Osiguranje brodova od pirata, Pirati.

E-mail: Philippe Perković

Naslov: Zona Visokog Rizika
Autor: Philippe Perković
Broj stranica: 130
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2019 .
ISBN: 978-953-336-602-9
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.