ZBIRKA RIJEŠENIH ZDK IZ OSNOVA ELEKTROTEHNIKE - ELEKTROSTATIKA

ZBIRKA RIJEŠENIH ZDK IZ OSNOVA ELEKTROTEHNIKE – ELEKTROSTATIKA

SKU: WFESB-140005

14,20  (106,99 kn)

Nakladnik: FESB

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Ovo je crno-bijela verzija knjige. Za knjigu u boji kliknite ovdje.

Sažetak:

Udžbenik je nastao na temelju ispitnih zadataka na kolegiju Osnove elektrotehnike i nadopuna je udžbeniku Teorijske osnove elektrotehnike, svezak I. – elektrostatika prof. Jajca.

Bilješka o autoru/autorici:

Autori udžbenika Zbirka riješenih zadataka iz osnova elektrotehnike-elektrostatika su dr. sc. Branislav Jajac, red. prof. i mr. sc. Nedjeljka Grulović, v. predavač na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu Sveučilišta u Splitu. Prof. Branislav Jajac i Nedjeljka Grulović dugogodišnji su nastavnici na kolegiju Osnove elektrotehnike istog Fakulteta.

Područje znanstvene djelatnosti prof. B. Jajca su sinkroni strojevi i zaštita od groma, a nastavnice N. Grulović električne mreže. Prof. B. Jajac također je autor i triju udžbenika: Teorijske osnove elektrotehnike – Elektrostatika, Istosmjerne struje i magnetizam i Izmjenične struje.

Naslov: Zbirka riješenih zadataka iz Osnova elektrotehnike – Elektrostatika
Autor: Branislav Jajac, Nedjeljka Grulović
Broj stranica: 374
Nakladnik: FESB
Godina izdanja: 2014.
ISBN: 978-953-290-050-7
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.